hjcxfnkmbcc مدیر استارتر عضویت: 1400/06/07 تعداد پست: 7632 عنوان داداشم گیر داده گوشی میخوام 93 بازدید | 14 پست بابامم میگه هنوز زوده برات ، کور میشی😑😂14 سالشهبنظرتون بخریم براش یا زوده دیروز | 14:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سبززیتونی عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 33063 پسرم ۱۳ سالشه و دوساله گوشی داره.کلاسهاش انلاینه وفقط واتساپ و شاد نصبه رو گوشی.تمام دوستاشم دارن.چه اشکالی داره؟ مگه عصره حجره؟ الان همه گوشی دارن .اعتماد به نفسش رو نیارین پایین ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان
سبززیتونی عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 33063 زوده نقی از تو بعیده عهه😄 ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان
marykori عضویت: 1404/06/06 تعداد پست: 102 بچه تا بچه فرق میکنه اگه خیلی آرومه و بچه مثبتو و درس خون و عاقله با گوشی هیچ اتفاقی براش نمیفتهدر غیر اینصورت اصلا به هیچ وجه تا دانشگاه براش نخرین دیگه خودتون بهتر میشناسینش
نقی___معمولی عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 850 نقی از تو بعیده عهه😄 توی این رمونه بهتره ک دیر تر داشته باشن همه چی فی*لتره و باید فی*لترشکن نصب کنی تبلیغات خوبی نداره و بچه رو کنجکاو میکنه ب سرچ کردن در اون مورد من خودم موافق نیستم
سبززیتونی عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 33063 توی این رمونه بهتره ک دیر تر داشته باشن همه چی فی*لتره و باید فی*لترشکن نصب کنی تبلیغات خوبی نداره و ... خب تو ندی دستش میره تو گوشی پسرخالش میبینه میره تو گوشی دوستش میبینه و اون بدتره.اموزش و اگاهی باید بدی به بچه .اون زمان مابود الان بچه ها چشم و گوششون بازه و همه چی در دسترسه فقط و فقط وطیفه ما اگاهی دادن هست ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان
نقی___معمولی عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 850 خب تو ندی دستش میره تو گوشی پسرخالش میبینه میره تو گوشی دوستش میبینه و اون بدتره.اموزش و اگاهی باید ... حرفتون درسته من از نظر خودم مخالفم با سن کم. اینو میدونم ک با زمونه ما فرق داره، ربطی هم ب گوشی نداره توی مدرسه چیزایی بهم میگن ک سما خبردارم نمیشی
سبززیتونی عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 33063 حرفتون درسته من از نظر خودم مخالفم با سن کم. اینو میدونم ک با زمونه ما فرق داره، ربطی هم ب گوشی ندار ... اره درسته.همه چی از همون مدرسه ها شروع میشه.پسرم میرفت کلاس تو مدرسه شون میگفت مامان همه گوشی میارن و فیلم میبینن ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان