گور بابای غم ، من میرسم به چیزی که لایقم .یه شب دوباره تو رو میبینمو میزنه بهم چشمک ستاره پیشت میشینمو زل میزنم بهت انگار یه خوابه بیبی برمیگردم باز یه روزی تهرااان کنارت... تهران کنارتتت🎶🍺بیشتر از تنهایی از همدم نامردت بترس ، دلیل خنده و گریه ات یکیه مسخرست. روح من چند وقتیه مرده اون الان فکر میکنه برده، من از اینی میسوزم که دلم آخرش از عشق خودش خورده 🎶
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برنامه کلیپ زیاد ساختن یو تیوپ تفریح وعشق حال اما تایمی تو کلاپ هستن وبعضیا شون سرویس میدن به اقایون
تو مرا آزردی . که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های در خفقان وفریاد در سکوتم میدیدی بهم بد نمیکردی)
ظاهر رو شما میبینی باهاشون که زندگی نکردی ؟دوستم هشت ساله رفته خودش تحصیلکرده همسرش مهندس به نام بو ...
خوب اسی گفتن اونایی که شغل ندارن راستی خارج مثل ایران پشت کنکوری نمی مونن وبعد دیپلم راحت تر تو رشته ای میخوان مثل پزشکی تحصیل میکنن واینجور شنیدم خانم پزشک راحت با راننده یا میکانیک ازدواج میکنن برعکس ایران
تو مرا آزردی . که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های در خفقان وفریاد در سکوتم میدیدی بهم بد نمیکردی)
متوجه شدم چی فرمودندمنم عرض کردم معلوم نیست واقعا زندگیشون اینی باشه که به نمایش میزارن
اره یچیزی هست بخاطراینکه ضایع نشن همه چیزقشنگ تراز واقعیت جلوه میدن یه همسایه داشتیم خانم جدا شده بود فوق لیسانس وطراح لباس با دخترکوچیکش رفت ترکیه چندین ساله تو رستوران کار میکنه