2777
2789

اصن نمیتونم غذا بخورم هیچی نمیتونم بخورم رفتم دکتر فایده نداره.

ی مدت بود افتاده بودم رو دور غذا خوردن حالم خوب شده بود.شوهرم هی بهم میگفت چقد غذا میخوری گودزیلا چقد میخوری اینقد گفت تا بد جور مریض شدم الان ۳ روزه ب جز آب هیچی نمیتونم بخورم حتی داروهامو نمیتونم بخورم.😭😭😭😭😭آب شدم تو این ۳ روز خداشاهده

چشمت زده  

ی دور ب سرت تخم مرغ بچرخون بزن زمین بشکنه 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای چشمت زدهاسپند دود کن تخم مرغ بشکن بلا ازت دور باشهیه وقت هایی همسرم بهم چقدمیخوریبهش میگم ته چش ...

ب جون مامانم مرگ و ب چشم دیدم رفتم دکتر گفت اصن نمیدونم چی واست بنویسم تا خوب شی.هیچییییی نمیتونم بخورم جز آب 😭😭😭😭

ب جون مامانم مرگ و ب چشم دیدم رفتم دکتر گفت اصن نمیدونم چی واست بنویسم تا خوب شی.هیچییییی نمیتونم بخ ...

پاشو اسپند دودکن 

چهار قل بخون به خودت فوت کن

ان شاءالله خوب میشی

بعضی ها دست خودشون نیست 

چشمش ادمو ب کشتن میده تازه فهمیدم

حتما تخم مرغ بشکن سه بار دور سرت بچرخون 

۷ تا توحید بخون بهش بگو هرکی چشمم زده شوهرم همسایه فک فامیل با این چشمش در بیاد

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
ن خدانکنه ولی مرسی فدات

مثلا واقعی نگفتم ک خاهر🤣 نترس چیزی نمیشه انشالله ک زودتر خوب شی