از برج۸پارسال ماشین داشت فروخت و یه ملک درحد۲ دنگ با برادرش وپدرش شریک شد خرید گفت سال دیگ بهترشو میخرم چندوقته من پیله ماشین کردم یه تارا ثبت نام کرده با داداشش ک دربیاد بفروشنش حالا ک نزدیک تحویلشه میگم فروختی پولشو یه ماشین بخر خسته شدم ازاین بی ماشینی قول داد گف میخرم قبلا اما الان زده زیرش میگه ی پراید شاید بخرم باز بفروشم من ماشین نمیخاموفلان خسته شدم ازبس امیدوارم کرد باز زد زیرحرفش😔همینه اگه مادرش یا همون بردارش بگن ماشین بخر توزن داری وفلان سریع میخره اما من هزچی بگم بی توجهی میکنه خسته شدم از زندگی باهاش خیلی مشکلات دیگ هم داره کم اوردم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عملا نشونش بده باید بخره. تو خونه نشین به بهانههای مختلف برو بیرون. روزی یک میلیون پول اسنپ بده یا ...
عزیزم شوهرم انقد خسیسه ککلا ماهی۱تومن ب من میده اگ زود تمومکنمواقعا تاماه بعدش بهم نمیده پول من ناخنکارم میدونه درامد دارم اصلا براش این چیزا مهم نیس میکه خودش حساب میکنه ب من چه
منم بعد 14سال ماشین نداریمبا اسنپ میرم به مارام میرسمگواهینامه گرفتم ی مدت ماشین داشتم فروختمالان نم ...
من خیلی وسیله براممهمه چون هم شرایطشوداره همپولشوهمه دوستای دور برمون بهترینوسیله زیرپاشونه اما ما نه یه مسافرت رفتیم با ماشین باباش که یه پراید درب وداغون برای رفتن به باغشونه بخدا کلی زنگ زدن ماشینو بیارید دیگه
ببین این مردا همینن عوضیا اصلا مفهوم کلمه ای به اسم زن رو نمیدونن شوهر من که راضیه بیاد تو خونه دعوا راه بندازه ما رو بزنه ولی نره یه وقت به پدرومادرش بگه کاری به زن من نداشته باشید فقط دنبال اینه که پدر و مادر و خواهر و برادر تاییدش کنن
عزیزم شوهرم انقد خسیسه ککلا ماهی۱تومن ب من میده اگ زود تمومکنمواقعا تاماه بعدش بهم نمیده پول من ن ...
مثلا بگی باید برم دکتر نمیاد؟ یا فلان وسیله ضروری رو از اون سر شهر میخوام؟! اگه نه که به نظر من ماسینو بذار کنار یه بار بابت همینا اجدادشو بیار جلو چشمش باقیش خود به خود درست میشه
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.