یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اختلاف سنی زیاد زمانی مشکلی نیست که هر دو طرف عاقل باشن مثلا یه خانم ۳۰ ساله با مرد ۴۵ ساله واقعا مشکلی ندارن باهم حالا سلیقه ای. ولی برای یه دختر۱۶ساله عملا مشخصه سواستفاده درکاره چون هیچ آدم نرمالی عاشق دختر بچه نمیشه
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست
این جور مواقع باید با خودت فکر کنی ده سال دیگه این آقا ممکنه باز انتخاب این دختر بچه باشه؟ چون یه مرد سی ساله میدونه از زندگیش چی میخواد ولی یه نوجون ۱۶ ساله هنوز تربیتش کامل نشده و نمیدونه چی چی میخواد
و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت میکشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر میشوند و مثل یک درخت توخالی ، پوستهای بیش نیستند. و عاقبت به روزی میافتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمیدانند چرا زندهاند…
خدایی چه خبره همین دیشب و صبح یکی تاپیک زده بود مرد ۴۳ سال و دختر ۲۶ ساله خوبه ؟ بابا به قرآن توی همون دهه هم ازدواج میکنین همو درک نمیکنید ولی به حال این حجم از تفاوت ........ مرداد هم خوش اشتها بابا برید با همسنای خودتون ...... من فکر میکنم آقایون از قصد رفتن سمت کودک همسری که بتونن با آداب خودشون تربیتش کنن
اختلاف سنی زیاد زمانی مشکلی نیست که هر دو طرف عاقل باشن مثلا یه خانم ۳۰ ساله با مرد ۴۵ ساله واقعا مش ...
والا اونم بده ...... فکر بچه دار شدن هم بکنین ..... زبونم لال آقا به سن پیری برسه فوت کنه در سن مثلا ۴۰ سالگی زن بیوه میشه خب چه کاریه البته درسته مرگ سن نداره اما واقعا سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن