2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن کودک

82 بازدید | 12 پست

دخترم 22 ماهشه قصد دارم تو همین ماه قبل از اینکه هوا گرمتر بشه از شیر بگیرمش دارم سعی میکنم مشغولش کنم یا بازیش بدم که زیاد شیر نخواد ولی اصلا حواسش پرت نمیشه همش دنبالم میاد و میگه میییییمییییییی

از ی طرفی هم دلم نمیاد ی دفعه ای ازش بگیرم شبا هم که کلا با سینه میخوابه . نظرتون چیه خواهشا تجربیاتتونو در اختیارم بذارین

یکدفعه ی ک نمیشه...یکی ک به یه چیزی اعتیاد داره رو میشه یه روزه ترکش داد...بچه ها هم معتاد شیر مادر هستن....کم کم ....چند روزییه بار...یه وعده ازشیری ک میخورده رو کم کن....یا اگه شیشه شیر میخوره..ب جای شیر مادر همون وعده چیزی دیگهبهش بده تو شیشه شیر....مثلا اب هویجی...شربتی عرقیجاتی چیزی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکدفعه ی ک نمیشه...یکی ک به یه چیزی اعتیاد داره رو میشه یه روزه ترکش داد...بچه ها هم معتاد شیر مادر ...

شیشه شیرو نمیگیره مایعات میخوره ولی جایگزین شیر نمیکنه حتی اگه شبر نخوره میاد فقط مک میزنه و میره

یکدفعه ی ک نمیشه...یکی ک به یه چیزی اعتیاد داره رو میشه یه روزه ترکش داد...بچه ها هم معتاد شیر مادر ...

من ی دفعه گرفتم

دختر من بشدت وابسته بود و همیشه در همه حال میگفت می می

اصلا تصور نمیکردیم بتونیم اینو از شیر بگیریم

۲۲ ماهگی ب دستور پزشکش از شیر گرفتم

💕عشق من همسرم💕 نفس من دخترم💕

صبر زدر از عطاری گرفتم طبق عادت اومد گفت می می

بعد خورد خیلی بدش اومد گفت می می اخی شده😂 بعدش دوباره میومد بخوره دوباره یادش میفتاد میرفت

فقط شب اول خیلی اذیت شد چون عادت داشت با شیر خوردن بخوابه

شبای بعدی بهتر شد

من تو چند روز تعطیلی گدفتم ک همسرم خونه باشه ببرش بیرون و باهاش بازی کنه بعدشم ی هفته رفتم خونه مامانم ک دور و برش شلوغ باشه

خلاصه ب راحت ترین شکل از شیر گرفته شد

عزیزم 😁 گناه داره . منم فکر کنم باید ی دفعه ای بگیرمش چون ول کن نیست 

بنظر من ک یهویی خیلی بهتر بود 

گناه دارن ولی چاره ای نیست بزرگ میشن یادشون میره😁

الان ۶ ماهه از شیر گرفتمش هنوزم گاهی وقتا میگه هروقت می می خوب شد بخورمش؟😂😂😂

بنظر من ک یهویی خیلی بهتر بود  گناه دارن ولی چاره ای نیست بزرگ میشن یادشون میره😁 الان ۶ ماهه ...

آخه میگن یهویی به بچه شوک عاطفی وارد میشه و روی رفتارش حتی تو بزرگسالی تاثیر میذاره 

ولی چه میشه کرد . عزیزم بچت خیلی دوسش داشته که یادش مونده 😍

آخه میگن یهویی به بچه شوک عاطفی وارد میشه و روی رفتارش حتی تو بزرگسالی تاثیر میذاره  ولی چه می ...

دوسش داشته؟

روزی صدبار بوسش میکرد😂😂

نه بابا چ شوک عاطفی اخه

با ما هم همین رفتارا شده مگه یادمونه

دوسش داشته؟ روزی صدبار بوسش میکرد😂😂 نه بابا چ شوک عاطفی اخه با ما هم همین رفتارا شده مگه یادمون ...

دختر منم همینطور وقتی بهش میگم نمیدم میاد بوسم میکنه جگرم کباب میشه😭

برام دعا کن منم بتونم راحت از شیر بگیرمش