2777
2789

من شوهر نامردم سنتی اومد خاستگاری خودش دیده بود منو پسندیده بود 

اون زمان ۳ سال پیش من ی مدت بود شاغل نبودم قبلش کار میکردم و دانشجو هم بودم 

بعدش تایم امتحاناتم بود ک اومد خاستگاری من کار نمیکردم 

بعد عقد هم کلا دیگ کار نکردم درگیر مشکلات شوهر نامردم و خانوادش شدم از بس آزار میدادن 

دانشکاهمم نذاشت ادامه بدم گفت ب درد نمیخوره نخون و فلان و اینا منم ادامه ندادم انصراف دادم 

مادرش همش میگفت بابات برای پسرم چیکار کرده؟ خودشم میگفتم کمتر کار کن ب خودت برس میگفت نرم سرکار بابات خرجمو میده یا میگفت خوشبحالت تو خونه خوب میگیری میخابی مم باید کار کنم حتی ب برادرمم حسودی می‌کرد ک بابام پول میداد بره سفر ( مجرده)

میگفت کارگرام برام سود دارن تو چ سودی برام داری 

آیتم بگم بابام اوضاعش خوبه شکر خدا شوهرم اومد خاستگاری خیلی پایین بودن نسبت ب ما بعد و کلا ی ماشین ۲۰۶ داست بعد عقد با من چند وقتی گذشت اوضاع مالیش کلی عوض شد و خونه و ماشینای دیگ و زمین اینا خرید 

اوایل هم میگفت اگ دوس داری همش بریم بیرون از بابات پول بگیر توام خرج کن

حالا رفته درخواست طلاق داده میگ یکی بهتر از تو میخام بگیرم 

تو این مدت سه سال عقد بهم زگیل تناسلی داد از قبل عقد داشته من بعدا فهمیدم 

و اینم بگم با اینکه شاغل نبودم اما پول دستم بود و منم خیلی مهمونش میمردم و براش همه چیز میخریدم 

شما بودین چیکار میکردین

مناسفانه رابطه کامل داشتیم وگرنه خودم تموم میکردم نو این سه سال 

تموم کن عزیزم تو لایق بهترین عشق و زندگی و بچه و خانواده ای ...

چیه کردی ک ندید بدیده ، تا دیده اوضاعش خوب شد عقلش پرید دوروز دیگه هم میخواد بابای بچت بشه نون هم با حساب و کتاب بهت میده بحث۶۰سال زندگی مشترکه ....حیف توکه از الان بسوزی ...حداقل بذار از این ب بعد بسازی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دیگه همه چیز واضحه باید خیلی زودتر جدا میشدی

همون وقت که گفت از بابات پول بگیر یا اندازه کارگرام برام سود نداری باید جدا میشدی

الآنم مهریه ات رو بگیر و جدا شو امیدوارم بچه نداشته باشی

تموم کن .زگیل درمان داره ؟اگه داره برو پی درمان .تا کی می خوای زجر بکشی با این سم ؟واگذارش کن به خدا .خدا رو شکر کن بچه نداری .بزار آدم خوب بیاد تو زندگیت نیومد هم خودت سعی کن شاد باشی از زندگی انفرادیت لذت ببری .سه سال عمرت حروم این گاو کردی

دآنگاه قسطی کرده سالی یکی همه چیشو ب اسم بقیه زده

عجب قرمساقیه ای عوضی شیطون میگه جدا نشو ببین چطور میخواد بره زن بگیره ولی می‌دونم خودت این وسط اذیت میشی باهاش توافق کن بگو مهر کامل بده جدا شم مهریه آن چندتاست