2777
2789

دیگه جونی برام نمونده روانی شدم اعصابم ضعیف شده سر این شیردهی چجوری شیر شب شو قطع کنم چهارده ماهشه😭

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تا 21 ماهگی که از شیر گرفتمش شیر شب دادم من اخرین شیری که قطع کردم مال شبش بود بعید میتونم کمکی بتونم بکنم😂

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

من تا دو سالگی کل شبانه روز به بچم شیر دادم

دو هفته اس دو سالش شد گرفتم از شیر

بهش گفتم اخ شده و دیگه نخور و بعد با کلی قصه و اینا خوابوندمش

نصفه شب هم بیدار شد آب دادم

دو سه شب اذیت کرد بعد عادت کرد

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...

شب یه وعده بهش غذا لده یا سبرش کن بعد هر وقت بیدار شد بهش اب بده 

تا وقتی مطمئن نشدی گشنگشه بهش شیر نده 

دیدی ابو کامل خورد یعنی گشنس پس شیر بده بخوره 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

من تا دو سالگی کل شبانه روز به بچم شیر دادمدو هفته اس دو سالش شد گرفتم از شیربهش گفتم اخ شده و دیگه ...

من تا هجده ماهگی میخوام بدم کلا بعدش هیچ فایده ای هم نداره ولی خیلی اذیتم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

چرا فایده ای نداره؟مهم ترینش آرامش روانی بچه اس

خود خدا گفته ۲ سال

خودت رو تقویت کن اذیت نشی

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
شیر خشک می‌دادی شیر مادر اصلا خوب نیست

اولین نفر در جهان هستی تویی که چنین حرفی زدی تو کل عمرم نشنیدم حتی یک نفر از شیر خشک تعریف کنه

من تا 21 ماهگی که از شیر گرفتمش شیر شب دادم من اخرین شیری که قطع کردم مال شبش بود بعید میتونم کمکی ب ...

من هجده ماهگی میخوام بگیرم با چه روشی از شیر گرفتیش؟

اولین نفر در جهان هستی تویی که چنین حرفی زدی تو کل عمرم نشنیدم حتی یک نفر از شیر خشک تعریف کنه

شیر مادر خوب نیست اولا که خود مادرو ضعیف میکنه دوما مادر هر چی ناراحتی یا عصبانیت داشته باشه به بچه داده میشه فرم بدن هم خراب میشه حالا شما دوست داری بده

من هجده ماهگی میخوام بگیرم با چه روشی از شیر گرفتیش؟

من اوایل شیرش کم میکردم مثلا تو روز سرش گرم میکردم کمتر شیر میدادم همینجوری کمش کردم بعد رفتم ماما بهم قرص داد برای خشک شدن شیرم گفت قرص هارو بخور دیگه شیر نده خلاصه خوردم بعدم توسل کردم به حضرت علی اصغر و امام رضا دیگه شیر ندادم شبا بیدار میشد بهش اب یا اگر غر میزد کلوچه چون خیلی دوست داره میدادم دو روز طول کشید از شیر گرفته شد اتفاقا خیلی وابسته بود فکر میکردم خیلی سخت باشه ولی خیلی راحت بود شاید اون توسلی که کردم کمکم کردن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
شیر مادر خوب نیست اولا که خود مادرو ضعیف میکنه دوما مادر هر چی ناراحتی یا عصبانیت داشته باشه به بچه ...

دیگه دیره واسه این حرفا از اول شیز منو خورد 

من هم تا هجده دادم شب که بیدار شد تو شیشه براش شیره انگور با آب قاطی کن بده،ابمیوه بده،شربت درست کن بده فقط دو شب اذیت می‌کنه بیشتر نیست

من هم تا هجده دادم شب که بیدار شد تو شیشه براش شیره انگور با آب قاطی کن بده،ابمیوه بده،شربت درست کن ...

من شیر خودمو میدما؟ بازم شیشه بدم بهتره؟