2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نهههههههههههه.هیچکدوممون

تو اینستا گاهی تیکه هاش،میاد کلی مسخره میکنیم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

تو اینستا تیکه هاش میاد دیده 

اون روز میگه من تو عشق ابدی فقط اون دختره نکار رو میشناسم همون که همش میگه شااااااااهییییییین😂😂😂گفتم خوبه همون قدر بشناسی کافیه😂😂😂

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻

من اینایی که گارد گرفتن‌رو نمیفهمم، خب این برنامه رو نگاه نمیکنین چه کار مفید دیگه‌ای انجام میدین که اینقد افتخار میکنین!!

آره من و همسرم هر شب تایم شام باهم تماشا میکنیم، حتی اکثر اوقات غذاهای فست فودی هوس میکنیم و سفارش میدیم تا با عشق ابدی بخوریم.

آره یه چند قسمت رو سرسری نگاه کرده😂 

با محصولات باکیفیت و کاملاً مطمئن، پوست و موهات رو حسابی می‌تونی مراقبت کنی 🫶🏻✨ محصولات ما:کرم‌ها: سفید برفی، وی آی پی، بانور، اماراتی❤️ماسک‌ها: سفید برفی، برنج، سدر، بانور💜صابون‌ها: برنج، زردچوبه، قهوه💟مراقبت مو: پودر شپش، حنا مولکی، کش مو 💜لوازم جانبی: بخور سوز (تک اسم و دو اسم)، دستبند ربانی، لیوان اسمی

در دیار ما پسران و مردان دیدنش فوحشی بیش نیست 

مثلا هر کی غذا بخوره عشق ادی میبینه 

درسته زندگی سخته ولی به جاش می شی یه قدرت                                                                        دست اول که کسی نتونه جلوش کاری کنه