2777
2789
سوالی داره اینجا بپرس من ارشدم

ممنون 

میخاستم سال بعد ارشد بخونم معدل کارشناسی ام بالای ۱۸ شده 

میتونم با شرط معدل بخونم

کدوم دانشگاه راحت میگیره و هزینه چطوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون میخاستم سال بعد ارشد بخونم معدل کارشناسی ام بالای ۱۸ شده میتونم با شرط معدل بخونمکدوم دانشگاه ...

با شرط معدل فک نمیکنم بشع بازم اگه قصدت دانشگاه ازاده برو اموزش بپرس ببیت هنوز شرط معدل هست؟چون همکلاسیام معدلشون بالا بود باز کنکور دادن من ورودی ۴۰۲هستم ترمی ده دوازده دادم ولی میگن الان خیلی گرون شده تا ۱۷،۱۸اومده قسمت سختش پایان نامه س هزینه ش یکم زیاده

با شرط معدل فک نمیکنم بشع بازم اگه قصدت دانشگاه ازاده برو اموزش بپرس ببیت هنوز شرط معدل هست؟چون همکل ...

ممنون ک اومدین،مشکل هزینه ندارم،فقط میخام راحت بگیرن و ورودی راحت باشه،چون وقت نمیکنم برای کنکور بخونم

به سلامتی موفق باشیدارشد چطوری میتونم وارد دانشگاه شمبا شرط معدل میشهکدوم دانشگاه راحت میگیره

شرط معدل فقط برای معدل برترها هست. اگه جزو ۳ نفر اول رشته نباشین تا جایی میدونم حتی برای آزادم باید کنکور بدی