2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوبه خیابونا پهنه چراغ های زیاده این آبشن رو داره بعد ۲۰ سال زندگی توش بازم گم بشی 

انواع قوم ها هستن مهمون نوازی از منطقه ۹ به بالا کنسله 

اندرزگو ساعد نیا فرشته نمونه خارج کشوره 

از لحاظ امکانات فوله ۱۰۰ میلیونم در بیاری بازم فقیری پول زیاد خرج زیاد

دختری از جنس دریا 

خیلی خوبه خیابونا پهنه چراغ های زیاده این آبشن رو داره بعد ۲۰ سال زندگی توش بازم گم بشی انواع قوم ها ...

برای کسی که تنهاس و مستقل میتونی یه زندگی خوب اونجا داشته باشه یا همون شهر خودم کنار خانواده که خرج کمتره هس؟

میشه بدیاش و خوبیاش بگی

بدیش الودگی هواشه گرونی و ترافیک

خوبیاشم که هرچیزی که شما از یه شهر مدرن توقع داری داره، امکانات فراوون از همه چی، تفریحات، مردم سرشون تو کار خودشونه، کار زیاد هست به راحتی کار پیدا میکنی

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
برای کسی که تنهاس و مستقل میتونی یه زندگی خوب اونجا داشته باشه یا همون شهر خودم کنار خانواده که خرج ...

بستگی داره خودت از زندگی چی بخوای

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
برای کسی که تنهاس و مستقل میتونی یه زندگی خوب اونجا داشته باشه یا همون شهر خودم کنار خانواده که خرج ...

تنها ببین گرگ نباشی کلاهت پس معرکه است 

خرج خیلی گرونه فوق العاده زیاده ولی جای پیش رفت داره 

دختری از جنس دریا 

بدیش الودگی هواشه گرونی و ترافیکخوبیاشم که هرچیزی که شما از یه شهر مدرن توقع داری داره، امکانات فراو ...

میترسم بیام و از پس هزینه ها برنیام

ولی خیلی دوس دارم امتحانش کنم