fwtikeen مدیر استارتر عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 134 عنوان قشنگ ترین رمانی که خوندین 37 بازدید | 6 پست حوصلم سر رفته بهترین رمانایی که خوندینو بیاین بگین🩵برای خودم، عابر بی سایه و گناهکار بهترین و تکرار نشدنی بودن دیروز | 11:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bibisetareh عضویت: 1403/10/26 تعداد پست: 6379 بار هستي اثر ميلان كوندرا رو بخونو آثار صادق هدايت روبرج اثر جي جي بالاردچراغها رو من خاموش ميكنم و عادت ميكنيم آثار خانم زويا پيرزاد كاراي ايزابل آلنده هم خوبنو آنا كارنيناي تولستوي قشنگترين رمان وجود نداره، هزار تا رمان عالي داريم
fwtikeen مدیر استارتر عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 134 بار هستي اثر ميلان كوندرا رو بخونو آثار صادق هدايت روبرج اثر جي جي بالاردچراغها رو من خاموش ميكنم و ... مرسی عزیزم🩵
feetonferry عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 2715 Sweet Valley 😄.داستان خواهران دوقلو هست از مدرسه تا دانشگاه.باهاشون بزرگ شدم و از تجربه هاشون یاد گرفتم. ۳۰۰-۴۰۰ جلد کتابه…
fwtikeen مدیر استارتر عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 134 Sweet Valley 😄.داستان خواهران دوقلو هست از مدرسه تا دانشگاه.باهاشون بزرگ شدم و از تجربه هاشون یاد گ ... این همه جلد دارررههههه؟؟؟ یا خدا😭😂