2777
2789

من عاشق پسری شدم چون اخلاقش پسندیدم ترسش از مهریس گفتم بگم طلا نمیخام جز حلقه و مهریم مهم نیس میگن خاک بر سرت خب پسره نمیتونه مگه میلیارد شوخیه! کسی ک میخامو از دست میدم  

تپاله برقی ی دراوردیه ی گربه داشتم خیلی شل ول بود بهش گفتم ای تپاله ...تپاله برقی خخخخ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو ایران هیچ قانون دولتی پشت زن نیست پسر اگه در حد 14 تا سکه نمیتونه مهرت کنه مطمئن باش هیچ احساسی ن ...

نه بیچاره 14نگفته منظور صدتاس

تپاله برقی ی دراوردیه ی گربه داشتم خیلی شل ول بود بهش گفتم ای تپاله ...تپاله برقی خخخخ

بنظر من که باز خودتون بهتر میدونید نه به حرف دوستاتون باشید نه خیلی ساده برگزار کنید به عرفش حالا در حد 14 یا 100 سکه مهر بندازید یااگه یکی دوسال تو عقد موندید حداقل نیم ست سبک ازشون بخوا و کلا بخوای زیادی کوتاه بیای و هیچی نخوای قدرت دونسته نمیشه مخصوصا اولش 

مال من چهارصدتاست فکر می کنی اگه الان بذارم اجرا دادگاه از صدو ده تا بیشتر میده بهم  

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷