2777
2789
عنوان

من نمیخوام با شوهرم زندگی کنم

239 بازدید | 24 پست

میخواد یه چی بخره، نصف پولشو من داشتم. پسنداز مجردیمه

قرار شد نصفشو بزنه به نامم

بعد حالا الان زده زیر همه چی. میگه نمیدم. 

میخواست سر من کلاه بذاره!

نگید زن و شوهریه فرقی نداره. شوهر من دفعه اولش نیست .وام ازدواجم هم 300 میلیون همینجوری ازم گرفت با وعده وعید دروغ. 

میخوام مهریه بذارم اجرا باید چیکار کنم. چون نمیخوامش واقعا. نه خودش آدم درستیه نه خانوادش

کاش منم می تونستم جدا شم

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش منم انقد مصمم بودم برا طلاق کاش . برو دفتر الکترونیک قضایی عقد نامه و کارت ملیتو ببر درخواست مهریه بده

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

انگار طلاق بگیری بیرون برات گل و بلبل سر چیز بیخود که آدم طلاق نمیگیره بچه ای

اصلا نیاز ندارم دوباره بخوام ازدواج کنم. از نظر مالی هم مستقل و تامینم

فقط میخوام این مرتیکه تو زندگیم نباشه

شوهرت مشکلی نداره تو خل و احمق تشریف داری باورم نمیشه یه زن چقدر میتونه نفهم باشه اخه

از این خانوم بدتر من خاک بر سرم . مجردی کلی طلا داشتم همشو شوهرم فروخت به بهانه های مختلف . پول عقد و همه چیزو برداشت برا خودش وام ازدواجو یکیشو ماشین گرفت بقیشو گزاشت بانک سودشو خودش میبره . منم مجردی سرکار بودم الان برا یه ملیون باید التماس کنم

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸)