2777
2789

حجاب میزنم ولی نه در حد چادر

یه شومیز دامن گرفتم دامنش مشکیه و شومیزه سبزه تیرس با گلای مشکی

بعد زیر دامنش باید جوراب شلواری بپوشم که گرمه😑

جوراب بلند بپوشم زشت نمیشه؟همش میترسم یه موقعیتی پیش بیاد فرار کنم با این جوراب بلندا شرفم بره😂

در کل به نظرتون این استایل شومیز و دامن واسه بیرون زشت نیس واسه منی که حجاب دارم؟

۲۵سالمه

برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا کجاش زشته 

اتفاقا خیلی به خانمای محجبه میاد 

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

عزیزم کسی که حجاب داره جلب توجه نکردن تو عموم باید واسش مهم باشه

شما با این کار بدتر جلب توجه میکنی و حجابت و میبری زیر سوال

از لحاظ معنویش واسه خودت میگما

چون من خودم حجاب ندارم

یه شومیز شلوار روسریم نمیذارم حتی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

منم محجبه هستم و شومیز دامن میپوشم 

با جوراب گرم بالا و تا بالای زانو 

ولی دقت کنین جنس دامن تون نخی یا کتان طور باشه وگرنه چون جوراب پلاستیکیه بهم میچسبه 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
عزیزم کسی که حجاب داره جلب توجه نکردن تو عموم باید واسش مهم باشهشما با این کار بدتر جلب توجه میکنی و ...

اصلا این طور نیست 

یه استایل ترند و عادیه فقط ایشون روسریش جلو تره همین متفاوت نیست که جلب توجه کنه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

نه چیش باید بد باشه؟

خیلیم خوشگل و خانومانست، منم گاهی اوقات خودم اینجوری لباس میپوشم الانم بد نیست، همینجوری بپوش گلم😊

بی تواما به چه‌حالی من از آن کوچه گذشتم...

عزیزم کسی که حجاب داره جلب توجه نکردن تو عموم باید واسش مهم باشهشما با این کار بدتر جلب توجه میکنی و ...

ببین من کلا حجاب نمیتونم اسمشو بذارم 

پوشش بگم بهتره

در کل تیپی میزنم که باهاش راحتم روسری و شالمم تا نوک دماغ نمیارم در حدیه که موهام داخل باشه

منم محجبه هستم و شومیز دامن میپوشم با جوراب گرم بالا و تا بالای زانو ولی دقت کنین جنس دامن تون نخی ی ...

جورابم از این ضخیم ورزشیاس 

دامنم کتانه

خوبه؟

اصلا این طور نیست یه استایل ترند و عادیه فقط ایشون روسریش جلو تره همین متفاوت نیست که جلب توجه کنه

دقیقا منم گفتم که بیشتر پوشش به استایلم میخوره  تا حجاب