2777
2789
عنوان

وام آنلاین با شرایط عالی بخونید

56 بازدید | 6 پست

سلام خدمت همه عزیزان

بنده چند مدت بشدت دنبال وام آنلاین بودم و بعد از کلی پرس و جو متوجه بانک ایران زمین شدم که بصورت کاملا آنلاین وام ۵۰ میلیونی با اقساط ۱۸ ماهه میده اونم با شرایط عالی!

نداریم اینطوری تو کل دنیا!دو هفته هر چقدر تا سقف ۵۰ میلیون میزارید ،۵۰ میلیون وام ۱۸ ماهه میده‌!سودشم ۲۰ درصده

اسم نرم افزار فراز بانک ایران زمین هست.

کد دعوتم 455609441 هست.توی فرایند افتتاح حساب دو حا هست که موقع تکمیل اطلاعات و موقع افتتاح حساب میزنید تا هدیه ۳۰ هزارتومنی به حساب تون واریز شه.حتما کد رو وارد کنید.

آیدی ارتباطی بنده 

@AlirezaNezhadreza

هست.در کلیه پیامرسانها در هر مرحله ای گیر کردید راهنمایی تون میکنم.

قبل از دریافت وام پیام بدین راهنمایی تون کنم

ان شا الله که با گرفتن این وام عالی مشکلاتتون حل بشه و ما رو هم دعا کنید

18درصد؟طرح مهربانی بانک ملیم بعدیک ماه سپرده گذاشتن وام میده باسود صفر، دو، وچهاردرصد

اون طرح مهربانی ملی هست.طرح بدی نیست.برای بازپرداخت ۱۸ ماهه طرح مهربانی باید ۶ ماه پول بخوابونید ولی تو ایران زمین ۱۵ روز!بهترین طرح فعلا همین ذیران زمین هست.بنده همیشه و هر لحظه تمام وامها رو‌بررسی میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سود ۲۰درصد؟؟!!رسالت،ملی،مهر ایران وامهاشون صفر درصد و دو درصد و چهار درصده نهایتا.چه خبره

برای اون وامها باید ۶ ماه پول بخوابونید تا برابر پولتون وام بده که بعد از ۶ ماه ارزش پول برابر کود حیوانی میشه

برای اون وامها باید ۶ ماه پول بخوابونید تا برابر پولتون وام بده که بعد از ۶ ماه ارزش پول برابر کود ح ...

چهارماهه. مهرایران کمترم میشه گذاشت.

اما ۲۰درصدم خیلی زیاده

من سالها از رسالت وام میگرفتم و الان از مهر ایران میگیرم به نظرم اینا منطقی‌ترن.

چهارماهه. مهرایران کمترم میشه گذاشت.اما ۲۰درصدم خیلی زیادهمن سالها از رسالت وام میگرفتم و الان از مه ...

هر طور راحتید.من پشت سر هم وام میگیرم، تورم نبود بله ولی تورم خیلی هست.یه حساب سر انگشتی کنید متوجه میشید.الان وامهای قرض الحسنه یا حتی بدون سود بانکها تله جدیدی هست که پولتونو بی ارزش کنن.شش ماه کجا و نصف ماه کحا.شش ماه قبل هر چی‌میخریدید حداقل ۵۰ درصد گرون شده ولی توی دو هفته تغییر محسوسی ایجاد نمیشه.