2777
2789
عنوان

دیشب تو یه بازار شلوغ بودم بعد

207 بازدید | 22 پست

اینقدر همه بینیا عملی ،لبا ژل زده وچهره دستکاری شده بود،یدفعه احساس کردم اونیکه غیر طبیعیه منم

شمام تا حالا همچی حسی داشتین؟؟؟

افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏

نه تاحالا همچین حسی رو نسبت به خودم نداشتم اما چیزی که خیلی واسم جالبه این هست که خیلیا بهم زل میزنن و چشم برنمیدارن... 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه تاحالا همچین حسی رو نسبت به خودم نداشتم اما چیزی که خیلی واسم جالبه این هست که خیلیا بهم زل میزنن ...

حتما خیلی خوشگلی

نه منظورم اینه چهره ای نه دستکاری نشده ،خیلی کم شده

یه بار از بین ۵ تا خانم که تو مغازه بودیمفقططط من بودم نه دماغ م عملی بود نه ژل زده بودم

چی شد که به اینجا رسیدیم؟،

اینو دیشب از خودم چند بار،سوال کردم

دقیقا🫠مافیای پزشکی کاری کردن به خودمون راضی نباشیممن هر چی هم میخوام صورتمو دستکاری کنم خانوادم نمی ...

چه جالب،اکثرا خانوادها مخالف میشن

حتما خیلی خوشگلینه منظورم اینه چهره ای نه دستکاری نشده ،خیلی کم شده

😂❤️نه عزیزم اینجوری هم نیست معمولی هستم خیلی خوشگل نیستم شاید چون من تاحالا تو صورتم عملی چیزی نکردم واسشون تعجب اوره و زل میزدن 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

چه جالب،اکثرا خانوادها مخالف میشن

اره 🫠🙄من هر کی میبینتم فکر میکنه هنوز بچه م بزور ارایش خودمو یکم سن بالا نشون میدم ولی بازم تاثیر چندان نداره

هی دلم میخواد عمل کنم کم فک کنن بچم 

بدبختی اینجاس قدمم کوتاهه

من هم نچرالم هم ارایش نمیکنم. واقعا جایی میرم احساس تنهایی میکنم.

بیشتر احساس غیرطبیعی بودن میکنه 

نمیدونم چرا جاها داره عوض میشه؟؟