2777
2789
بله چتو ؟

هیچی چون کمرنگ بود حس کردم خودتی

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدا کمکمون کن اینا از چه طایفه ای هستن

به نظرت چیکار کنم؟ شوهرم تو گروه ساختمان هفته قبل گفته بود الان دیدم بازم ریختن ... پاشم برم دم خونشون؟ معلوم نیست طبقه دومه یا سومه

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

به نظرت چیکار کنم؟ شوهرم تو گروه ساختمان هفته قبل گفته بود الان دیدم بازم ریختن ... پاشم برم دم خونش ...

بنویس  گاو پدر   

اشغال اسپندت رو بریز سر سفرتون  سر شوهر بی خاصیتت

بنویس گاو پدر اشغال اسپندت رو بریز سر سفرتون سر شوهر بی خاصیتت

یعنی تو گروه تلگرام باز بگیم ؟ یا بریم دم خونشون متوجه نشدم

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

ما تو یه ساختمان هستیم که ۵۴ واحد داره خدا شاهده هیچکس با هیچکس کاری نداره،و من گاهی یادم میره تو طبقه خودمون با ۵ واحد دیگه هستیم حالا طبقات دیگه که اصلا احساس نمیشن انقدر که نظم و سکوت و فرهنگ بالای آپارتمان نشینی برقراره

بلندترین فریاد من سکوت من است...
مثلا مثل این قدیمی ها که مینشستن د ر خونه؟

بچه هاشونو تا ۴ صبح ول میکنن خودشون دمدر ما میشینن غیبت وقتیم میری بیرون چادری شالی چیزی سرت نباشه یا موهات بیرون باشه هزار تا لقب بهت میدن 😐😐

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

میخوای بری بیرون صبح میگن وایی کجا میره دختره... شب میری کجا میره حالا از این طرف بچه هاشون زنگ خونرو میزنن فرار میکنن😢

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

چکارشون کنیم اینا رو

والاخودمم موندم باورکن من تویکی ازمناطق خوب تهرانم توتاپیکی دیگه هم گفتم اینویه سری افرادازشهرستان وروستااومدن مخصوصابعدجنگ اخیرکل وسیله هاشونوفروختن بدون تلویزون یخچال وسایل ضروری اینجاخونه رهن کردن چون تواون تایم رهن اپارتمان توتهران پایین اومدمخصوصامناطق بالا😭 میشینن دم در😆من سالهام اینجام حتی اهالی اپارتمان خودمم نمیشناسم اینانمام عبورمروراخریدارفت وامداکوچکترین تغییرظاهری هرچی که فکرکنی روامارشودارن من فقط تنهابه رفتن ازاین خونه فکرمیکنم چونکه نمیتونم باوجودمستاجربودنشون یه سالم تحملشون کنم