2777
2789

عزیزم بفروش همین الان  چون همین که اراده کنی که ازت نمی خرن کم کم دو ماه طول میکشه

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه این کوفتی شروع نشده؟چقدر امید به زندگی مون کم شده آرزوی هرچیزی تو دلمون مونده

نه شروع نشده اگه خدا بخواد تا ۲۶ مهر فعال نشه دیگه کاملا ازبین می‌ره فقط دعا کنید تا اون موقع  به اسم ماشه خلع سلاح نکنن ایرانو  درحقیقت اینهمه فشار برای خلع سلاح ایرانه یا شناسایی توان نظامی ایران و محله موشکها و هسته ایه 

و ایران در  هردو صورت مورد تهدید بیشتر قرار میگیره وگرنه اونها بفکر ازبین بردن تحریمها نبوده و نیستن 

اگ ریزش کنه چی 🫠😂

عزیزم توی کانالهای تحلیل باش دستت میاد که طلا صعودی هست

من خودم یه خونه فروختیم دادم طلا چهارصد میلیون تا الان سود بوده

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
مشتری هست ولی زیر قیمت میخوان

اوضاع همینه من هم صد میلیون زیر قیمت دادم بعد اون پول رو دادم سکه امامی 

سرمایه ام حفظ شده شکرخدا وگرنه راضی به بالارفتن طلا هم نیستم

خدا کنه تموم شه من که دیگه روحم خسته س انشاالله هیچ جنگی تو دنیا نباشه

دعا کنید به هرحال شاید نفس یکی حق باشه و خدا اون دعا و قبول کنه دعا کنید   هم شر خاینین و دشمنان داخلی وهم شر دشمنان خارجی از سر این مملکت کم بشه البته در کنارش برای مردم مظلوم جهان هم دعا کنیم اینجوری شاید خداوند بخاطر این دل رحمی وخیر خواهی  خدا مارو هرچه زودتر نجات بده  

اوضاع همینه من هم صد میلیون زیر قیمت دادم بعد اون پول رو دادم سکه امامی سرمایه ام حفظ شده شکرخدا وگر ...

باز خوبه واس شما صد زیر قیمت میخوان واس من و پونصد زیر قیمت خواستن

اره عجله ای بخوای بفروشی زیر قیمت میخوان فقط

خونه اینطور نیست الان بذاری هفته دیگه فروش بره اگه واقعا نیاز داری بذار برای فروش ولی سر قیمت کوتاه نیا به یه قیمت خوب بفروش نهایت دیدی فروش نرفت نزدیک موعدت یکم کوتاه میای تخفیف میدی میفروشی

اگ ریزش کنه چی 🫠😂

ما چند سال داشتيم زمين ميفروختيم  با اينكه جاش عالي بود مشتري كه سريع نمياد روش  ، طلا هم نزديك هفت تومن هي به شوهرم گفتم با پولش طلا بخر گفت بزار  ببينيم تحريم هاچي ميشه اينم چندرو بعدش رسيد به هشت و خوردهاي 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر