2777
2789
عنوان

من سه تا دختر دارم شوهرم دلش پسر میخواد 🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 29 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چیبگم والله ولی باید رفت دکتر برای این موضوع و هر دکتریم نمیتونه راحت این کارو برا کسی انجام بده ولی ...

برام دعا کن عزیزم اگه به صلاحمه خدا بهم یه پسر بده 

فضای سینه از فریادها پر بود و لب خاموش.....😔
خیلی ریسکه ۳ تا دخترت بشه ۴ تا حالا که دوست داری بهتره حتما و حتما به پزشک مراجعه کنیمثلا آی وی اف

همون دیگه بهش فکر میکنم تنم میلرزه واقعا نمیدونم چیکار کنم

برام دعا کن عزیزم اگه به صلاحمه خدا بهم یه پسر بده

حتی ببخشید اینو میگم من خودم مجردم ولی مثل اینکه شنیدم میگن باید دوره تخمک گذاری و اینا اقدام کرد نه قبل تر از زمانش وگرنه دختر میشه بچه 

یه پوزیشن هایی هم هست میگن تو رابطه تاثیر داره

نمیدونم چقدر این حرفا صحت داره باید حتما با دکتر مشورت شه

حتی ببخشید اینو میگم من خودم مجردم ولی مثل اینکه شنیدم میگن باید دوره تخمک گذاری و اینا اقدام کرد نه ...

اره موقع تخم گذاری باید اقدام بشه اینا رو میدونم قبلش شستشو با جوش شیرین و پوزیشن داگی استایل و...

اره موقع تخم گذاری باید اقدام بشه اینا رو میدونم قبلش شستشو با جوش شیرین و پوزیشن داگی استایل و...

اینا و انجام دادید نشده؟

شاید نیاز باشه به شوهرتون یا خودتون یسری دارو ها بدن 

اصرار نکن دعا بکن به درگاه خدا نماز شب بخون بگو خدایا اگه صلاح نیست اگه قراره پشیمون بشم بهم نده  اگه میدی هم سالم بده صالح بده چون میگن اصلا نباید سر بچه اصرار کنی یا سر ازدواج با یک شخص خاص کا بعدا خدا بهت نشون میده چرا نمیداده بهت به نظرم اصلا اصرار نکن فقط بگو اگه صلاحم بده نذری هم بکن 

اونوقت اقدام کن اما شرایط مالی رو فکر کردین؟ خونتون باید حداقل ۴ تا خواب داشته باشه فکر اینارو کردین؟ خرج مدرسه خرج دانشگاه لباس خوراک پوشاک فکر اینارو کردین؟ 

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg