2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🫠🫠🫠آره هعی کاش خدا یکاری کنه برامون بی طاقتیم شدید شده دقیقا خیلی سمت درون گرایی رفتهآخه همش تیکه ...

مگه پات گذاشتن براشون توضیح اضافی بدی ، بگو هیچی بنده خدا سلام داره خدمتتون ، فقط بیشتر از قبل درگیر کارو زندگیه، قانون اونطرف خیلی سخت گیرانه تر از ایرانه ....اگه ی روز کار نکنه از همه جا عقب میمونه و داره تمام تلاشش برای موفقیت میکنه و من همچنان بهترین رفیق خودم میدونمش ....

اخیاگه دوسش داری و از حس اون مطمعنیکنار هم ارامش داریدیکم بیشتر فکر کنباور کن تو لزدواج هیچی نیستول ...

خیلی دوستش دارم واقعا 🫠ولی اگه بتونم برم دانشگاه واقعا دیگه به ازدواج فکر نمی‌کنم 

چون دیگه اونموقع میتونم ببینمش خانوادم گیر نمیدن براشون عادی میشه من با جنس مخالف حضوری حرف بزنم 

من فقط بتونم حداقل در سال ۵ بار یا حتی ۲ بار هم که شده ببینمش دیگه عمرا به ازدواج فکر کنم🫠

چون تنها راهم برای کنار اون بودن اگه خونه پدری بمونم اینه که ازدواج کنم

مگه پات گذاشتن براشون توضیح اضافی بدی ، بگو هیچی بنده خدا سلام داره خدمتتون ، فقط بیشتر از قبل درگیر ...

🫠🫠🫠همینارو میگم شروع میکنن به اراجیف گفتن که نگاه شوهرم برام چی گرفته نگاه میریم بیرون اینا هی زر زر زر زر مفت منم رو مخم میره به حدی رسیدم باهاشون ارتباط نمیگیرم دیگه

حتی یکیشون چون قبلا شوهرش میخواست بیاد خواستگاریم بخاطر همین پسره خودم نزاشتم بیاد 

الان میگه هه ولش کنی بهتره نگاه من شوهرم چقدر دوستم داره

خیلی دوستش دارم واقعا 🫠ولی اگه بتونم برم دانشگاه واقعا دیگه به ازدواج فکر نمی‌کنم چون دیگه اونموقع ...

عزیزم منطقی تصمیم بگیر 

بعضی وقتا کنار یکی ارامش داری 

اون برات مثل خودته

ممکنه زود پیدایش کنی یا دیر

نمیدونم اگه همینجوری میخوایش

برات خیلی با ارزشه

میشه حسرت سالای دیگت

عزیزم منطقی تصمیم بگیر بعضی وقتا کنار یکی ارامش داری اون برات مثل خودتهممکنه زود پیدایش کنی یا دیرنم ...

تنها کسی که فهمیدم حتی روحم هم کنارش آروم میشه همین ادمه حتی وقتی درد داشتم بیمارستان بستری میشدم یا عادت هام پر از درده با اون حرف میزنم کاملا درد و غم یادم میره خیلی وقتا خودش میدونه سر تاریخ زنگ میزنه آواز برام میخونه آروم بشم

اگ فاصله کم بشه دیگ منم دیگه الکی به چیزای دیگه فکر نمیکنم

عزیزم منطقی تصمیم بگیر بعضی وقتا کنار یکی ارامش داری اون برات مثل خودتهممکنه زود پیدایش کنی یا دیرنم ...

اولین نفری که این حس رو بهم داده بود مادرم بود که فکر نمیکردم یه نفر ديگه بتونه همین حس هارو بهم بده 

بخاطر همین میگم حسم بهش فراتر از عشقه ولی دوری طاقتم رو بریده 

منم تنها راه دیدنش و کنارش موندن ازدواجه اگ همیشه خونه پدری بمونم

کنکور هم که سخت شده

بگو من منتظرت میمونم 

تو واقعا قصدت ازدواج بامنه یانه؟؟بپرس ازش 

اگر منومن کرد فقط دوست بمون دیگ ب ازدواج باش فکر نکن تا که کم کم ازش فاصله بگیری

یهو کات کنی بدجور افسرده میشی کم کم

وحتما مشاوره برو کنارش خیلی تاثیر داره

بگو من منتظرت میمونم تو واقعا قصدت ازدواج بامنه یانه؟؟بپرس ازش اگر منومن کرد فقط دوست بمون دیگ ب ازد ...

خودش میگه فعلا به ازدواج فکر نمی‌کنم ولی کنارم بمون تا به جایی برسم میام 

حتی اون سه ماهی که گفتم ازش دور بودم هی پیام میداد اگه میخوای بری ولی اگه بعدا ازدواج نکنی حتما میام سراغت ولت نمیکنم 

خودش میگه فعلا به ازدواج فکر نمی‌کنم ولی کنارم بمون تا به جایی برسم میام حتی اون سه ماهی که گفتم ازش ...

عه خوبه که توهم سنی نداری که تا۲۵سالگی بمون خب 

اگررردوسش داری ب خاطر دل خودت میگم ن اون 

ولی میتونی راحت جایگزین کنیاا چون خودشم تکلیفش معلوم نیس یه پسر خوشتیپ و پولدار باشه بهتره چون 

حالت بگیره راحت میتونی بدی جایی حالوهوات عوض بشه

ولی فقیر باشه همش خونه ای بعدش باردارمیشی وافسرده

😭😭😭😭نمیدونم واقعا بنظرت بمونم؟ ولم نمیکنه؟

یکم درکش کن سنی ندارید الانم

توهم فعلا درستو بخون

فقط بکم سرد شو باهاش

یابراش وقت تعیین کن

یا بعدابگو برام خواستگار میاد

ببین عکس العملش چیه

باشرایطیم که داره میدونه اگر پاپیش بذاره شاید خانوادت قبول نکنن

عه خوبه که توهم سنی نداری که تا۲۵سالگی بمون خب اگررردوسش داری ب خاطر دل خودت میگم ن اون ولی میتونی ر ...

اینکه به زندگی ساده با زن خودشم موافق نیست ولی کلی آدم وقتی هیچی نداشت بخاطرش زدم کنار سنم کمتر بود تا الان 

آدمایی که شرایط فول داشتن و شغلی اشرافی ولی همه بهم میگفتن مگه خری رد میکنی اینطور آدمایی رو؟

واقعا به هیچکی جز ایم پسر فکر نمیکردم:)

با جمع بندی حرفای بقیه توی این تاپیک و حرف مادرم مثل اینکه باید یکم دیگه صبر کنم ولی به هدف خودم فکر کنم و مشغول باشم