2777
2789

سنی ندارم ۱۸ سالمه و

اصلا به جنس مخالف اعتماد ندارم 

و حس عجیبی داره که میبینی همسن هات دارن ازدواج میکنن نامزد میشن و یا رل دارن چیزی که من تو کل زندگیم نداشتم 

از طرفی می‌خوام کسی رو داشته باشم و از طرفی میگم نکنه باعث غمم بشه و من و بشکنه و همه چی خوب پیش نره و از یه طرف دیگه کلا اصلا نمی‌خوام به اینجور چیزا فکر کنم و فقط اهدافم و زندگیم و آیندم و شغلم و خودم 

بدون حرفی همه رو بلک میکنم حتی اگه چند کلمه هم حرف بزنم باز بلاک میکنم چون حس بدی میگیرم 

چند نفری تو مجازی بودن اخلاق خیلی خوب و حتی شغل خوب یا قابل قبولی داشتن ولی نخواستم و رد کردم با این تفکر که گولم بزنن چی و اینجوری نباشن چی بعدش مثل خنگ ها بمونم رو هوا و با کلی وقت از دست رفته و غم چه کنم 

حضوری که اصلا نمیتونم رو در رو حرف بزنم و اصلا جایی هم نمیرم کسی یا چیزی هم باشه مامانم رد میکنه ممنونم ازش😪 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب 4 سال بیشتر از من وقت داری با این تفاوت که خیلی از شرایطت وحست مثل منه

حس میکنم همیشه همین میمونم نه میتونم با کسی زندگیم رو شریک بشم و نه دوستیم رو 

کار درستی میکنی روی اهدافت متمرکز شو

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
کار درستی میکنی روی اهدافت متمرکز شو

منم همین و می‌خوام ولی گاهی حس میکنم تو تنهایی غرق میشم با والدینم انگار غریبه ام و رفیقی هم ندارم خواهری هم ندارم 

و این میشه که با دیدن بقیه همسن هام این فکرا به سرم بزنه 

منم البته ناگفته نماند چند سال پشت کنکور بودم الان حس میکنم از غار دراومدم😂🥲

معجزه خود تویی ...🩵🌱

منم البته ناگفته نماند چند سال پشت کنکور بودم الان حس میکنم از غار دراومدم😂🥲

می‌دونی 🥲منم پشت کنکور شدم امسال اولین کنکورم بود ولی نشد میدونستم اینبار رو نمیشه حالم داغون بود و یه سری چیز ها درست نبود و اونجوری که باید پیش نمی‌رفت و بلاخره کنکور گذشت و ۱۴۰۵ کنکور میدم🥲تمام تلاشم رو می‌خوام بکنم که قبول بشم آخرین فرصتمه بیشتر از این نمیتونم 

می‌دونی 🥲منم پشت کنکور شدم امسال اولین کنکورم بود ولی نشد میدونستم اینبار رو نمیشه حالم داغون بود و ...

منم 4 سال کنکور تجربی دادم که البته یکسالش کنار دانشگاه بود مرخصی گرفتم یعنی عملا سال اول دانشگاه هیچی ترم دو وسه هم دوباره از رشته ودانشگاهم بدم میومد خیلی کم رفتم وبازم فکر کنکور ولی اینبار انسانی دادم وفهمیدم چقدر استعداد داشتم ولی خب کم وقت گذاشته بودم کلا بگا رفتم تو این چند سال هیچی نفهمیدم هیی🙃

معجزه خود تویی ...🩵🌱

منم 4 سال کنکور تجربی دادم که البته یکسالش کنار دانشگاه بود مرخصی گرفتم یعنی عملا سال اول دانشگاه هی ...

که اینطور 

موفق باشی😅❤️

ولی میدونی من انسانی اصلا جور نیستم اصلا نمیتونم دووم بیارم 

ریاضی عاشقشم ولی زیستم دوست داشتم و بخاطر موقعیتش تجربی رو انتخاب کردم اگه ریاضی و یا حتی هنر بازاری داشتن شاید از دستشون نمی‌دادم ولی خب الان اینجا هستم بدم هم نمیاد از این مسیرم ولی اینبار نشد 🥲باید برای بار دوم امتحان کنم