خداجونفقطخودت مدیر استارتر عضویت: 1403/10/21 تعداد پست: 1445 عنوان چرا امام رضا در سن چهل و هفت سالگی پدر شدند 100 بازدید | 4 پست من یه جا خوندم بیست سال منتظر بودند پدر بشن😭منم چهار سال منتظرم خواهر بشم یا سقط میشه یا جواب آزمایش اشتباه در میادحالا درست هست؟ 💕امام رضا عاشقتم همیشه پناهم بودی توی همه ی سختی ها و مشکلات کمکم کردی 💞🌷🌷🖤 امام رضا کمکم کن دیروز | 03:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خداجونفقطخودت مدیر استارتر عضویت: 1403/10/21 تعداد پست: 1445 حضرت ابراهیم هم طول کشید تا پدر شدن برای همین امام جواد رو قبول نداشتن توی سن کم امام بودن 💕امام رضا عاشقتم همیشه پناهم بودی توی همه ی سختی ها و مشکلات کمکم کردی 💞🌷🌷🖤 امام رضا کمکم کن
کاربر788888 عضویت: 1404/01/26 تعداد پست: 4176 بله درسته و کلی ام تهمت و کنایه شنیدند بخاطر این مسئله خیلیا گفتن امام نیست چون بچه ای نداره امام بعدی بشهو امام جواد هم تنها فرزندشونه فک میکنم خوندم 47سالگی پدر شدن
خداجونفقطخودت مدیر استارتر عضویت: 1403/10/21 تعداد پست: 1445 بله درسته و کلی ام تهمت و کنایه شنیدند بخاطر این مسئله خیلیا گفتن امام نیست چون بچه ای نداره امام بع ... اخیییزندگینامشون و خوندم خیلی ناراحت شدم خیلی اذیتشون کردند 💕امام رضا عاشقتم همیشه پناهم بودی توی همه ی سختی ها و مشکلات کمکم کردی 💞🌷🌷🖤 امام رضا کمکم کن