2777
2789
عنوان

حس میکنم من و همسرم از هم سنامون عقبیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 28 پست
اره خدا منو ببخشه خدایا شکرت ولی بعضیا زخم زبون میزنن ناراحت میشم مثلا مدام میگن فلانی با عرضه خودش ...

بذار بزنن از حسودیه ، خودتو درگیر نکن فکرتو قلبتو بذار برای خونت و شوهرت ، از چشم و هم چشمی فاصله بگیر ❤️

🧚‍♀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پسر سی ساله  و دختر ۲۵ ساله خونه از خودشون دارن اتفاقا خیلی هم جلو هستین الان پسرای سی و چن ساله اگه هم دارن پدرشون داده خودشون تو خرج زندگی موندن ی ماشین به زور شاید از خودشون داشته باشن 

ماشین هم سعی کنین از ماشین ارزون مثلا ۱۵۰ اینا شروع کنید با چک و طلا فروختن اینا 

خیلیا همینم ندارن با سن بیشتر

منم اگر بخوام خودمو با هم سنام مقایسه کنم،  منفجر میشم 😅

ولی کلا قدردان داشته هامم 

تلاشتون رو بیشتر کنین بدون حسرت خوردن

تا لذت همین چیزاییم که دارین، بتونین ببرین

امیدوارم والا هرروز داره گرون میشه

این همیشه بوده و هست و خواهد بود بالاخره زندگی کلی پایین و بالا داره یه روز طلا میفروشین واسه ماشین یه روز ماشین میفروشن واسه خونه وقتی هردو هدفتون خرید خونه هست پس موفق میشین و یه مدتی با وسایل نقلیه رفت و امد کنین و بعدش کم کم ماشینم میخرین حالا اونا که ماشین دارن کلی دغدغه و مشغله دیگه دارن که ربطی به ماشین نداره ....

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

پسر سی ساله و دختر ۲۵ ساله خونه از خودشون دارن اتفاقا خیلی هم جلو هستین الان پسرای سی و چن ساله اگه ...

طلا دارم ولی همسرم مخالفه بفروشم کلا رسم ندارن طلا زن بفروشن ولی پول تا جمع میشه میدیم براخونه

خیلیا همینم ندارن با سن بیشترمنم اگر بخوام خودمو با هم سنام مقایسه کنم، منفجر میشم 😅ولی کلا قدردان ...

خداروشکر خدا انشاالله هممون رو باحلالش از حرامش بی نیاز بکنه

این همیشه بوده و هست و خواهد بود بالاخره زندگی کلی پایین و بالا داره یه روز طلا میفروشین واسه ماشین ...

انشاءالله برای هممون خوب باشه و روز به روز برکت بیاد تو زندگیامون

انشاءالله برای هممون خوب باشه و روز به روز برکت بیاد تو زندگیامون

انشالله عزیزم میاد مطمئن باشین شما و همسرتون که انقدر تلاشگر هستین میاد گلم غصه نخور اینا دست انداز زندگیه ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

مرسی از انرژی خوبت موفق باشی گلم

خواهشمندم عزیزم زنده و سلامت و خوشوقت باشین 🌺🌺🌺