اینکه حدود دوساله ماشینمون رو برا خرید خونه فروختیم والان دوساله نمیتونیم یه وامی جور کنیم بخریم اعصابم رو بهم ریخته
من ۲۵سالمه همسرم۳۰
بعضی همسنامون هم خونه دارن هم دوتا ماشین دلم میگیره البته اونا باباهاشون پشتشون مام خونه امون رو داریم تکمیل میکنیم ولی وضع اونا کجا و وضع ما کجا
پدر همسرمنم خیلی پولداره اما آب از دستش نمیچکه برا پسراش همه چی دختراشن ما در به در دنبال وامیم اما اونا وام با گردش حسابشون گرفتن برا دخترش ماشین بهتر بخره نقدم کمک کردن دلم گرفتم خیلی..... چجوری قراره پس دوباره ماشین بخریم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
پسر سی ساله و دختر ۲۵ ساله خونه از خودشون دارن اتفاقا خیلی هم جلو هستین الان پسرای سی و چن ساله اگه هم دارن پدرشون داده خودشون تو خرج زندگی موندن ی ماشین به زور شاید از خودشون داشته باشن
ماشین هم سعی کنین از ماشین ارزون مثلا ۱۵۰ اینا شروع کنید با چک و طلا فروختن اینا
این همیشه بوده و هست و خواهد بود بالاخره زندگی کلی پایین و بالا داره یه روز طلا میفروشین واسه ماشین یه روز ماشین میفروشن واسه خونه وقتی هردو هدفتون خرید خونه هست پس موفق میشین و یه مدتی با وسایل نقلیه رفت و امد کنین و بعدش کم کم ماشینم میخرین حالا اونا که ماشین دارن کلی دغدغه و مشغله دیگه دارن که ربطی به ماشین نداره ....
🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••
انشاءالله برای هممون خوب باشه و روز به روز برکت بیاد تو زندگیامون
انشالله عزیزم میاد مطمئن باشین شما و همسرتون که انقدر تلاشگر هستین میاد گلم غصه نخور اینا دست انداز زندگیه ...
🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••