2777
2789
عنوان

توصیه شما به دهمی ها

144 بازدید | 16 پست

تازه دارم میرم دهم معماری داخلی

کلی استرس دارم که نکنه فلان بشه و... افکار زیاد

لطفاً چه اخلاقی چه درسی توصیه ای دارید ممنون میشم در اختیارم بزارید🫶🏻

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

هنرستان دیگه؟

معمارییییی وای من عاشق معماریم 🥹☁️

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنرستان دیگه؟معمارییییی وای من عاشق معماریم 🥹☁️

آره گلم

واقعا؟ چه عالی منم حس میکنم میتونم باهاش ارتباط بگیرم🥹😍

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

من ازته دلم از خدا میخوام لحظه ب لحظه زندگیت از حس خوب وشادی برات باشه و روز ب روز رشته ای که انتخاب کردی برات شیرین تر بشه وموفق تر

انشاالله نتیجه خوبی برسی و باعث سربلندی ما وخانواده بشی

چشمت به امضام افتاد😭 یدونه ازته دلت بگو الهی آمین قربون دلت برم شایدباهمین دل پاک تو خدا مانع شد تا همسرم این شغل روانتخاب نکنه.یاامام زمان (عج)منتظر ظهورتیم🌹

شب ها زود بخواب

چشم

البته شنیدم چون کار های عملی زیاد هستن ممکنه تا آخرای شب طول بکشه

من ازته دلم از خدا میخوام لحظه ب لحظه زندگیت از حس خوب وشادی برات باشه و روز ب روز رشته ای که انتخاب ...

چقدر شما مهربون و دل پاک هستی گلم ممنونم همچنین شما😍🫶🏻

چقدر شما مهربون و دل پاک هستی گلم ممنونم همچنین شما😍🫶🏻

قربان لطف شما عزیزم..  

چشمت به امضام افتاد😭 یدونه ازته دلت بگو الهی آمین قربون دلت برم شایدباهمین دل پاک تو خدا مانع شد تا همسرم این شغل روانتخاب نکنه.یاامام زمان (عج)منتظر ظهورتیم🌹

چقد بهت نمیاد دهم باشی، خوش زبونی😍😘

فدات بشم آخه من

خوبی از خودته قشنگم🥹🫶🏻

به عنوان کسی که امسال دبیرستان نمیره میگم از تک تک لحظه هاش استفاده کن و خوشحال باش به موقع بخون ولی ...

چقدر این حرفای شما تاثیر گذار و درست بود

چشم گلم ممنون از راهنماییت🫶🏻❤️