2777
2789
عنوان

یعنی داره خیانت میکنخ

435 بازدید | 55 پست

اگر یه مرد یه خانمی رو فالو داشته باشه تو اینستگرام که ببخشید واقعا اینو میگم ولی معلومه از این خانومای تن فروشه اول پیجش نوشته هوم ویزیت یعنی بازدید از خانه و یه عکس اقتضاح پروفش باشه و اون مرد فالوش داشته باشه با اینکه زن دنبال کننده های اونقدر زیادیم نداره یعنی داره خیانت میکنخ یعنی باهاش ارتباط داره تروخدا بگید

مامان یک سگ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگر اون پیج پست، استوری و هایلایت نداره پس ممکنه خیانت درکار باشه بله

ولی اگه عکس های بد از خودش زیاد گذاشته باشه شاید پارتنر یا همسر شما صرفا کنجکاویش گل کرده

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

افرین

استارتر با اجازه

پسری که بعد کات عکس یه دختر رو می‌فرسته و میگه این یکی از گزینه هامه توام داری حسادت می‌کنی و بسوز و ازین چرتو پرتا چیه؟😑😂

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

دوتا پست کلا ندارع فالوراش کمن و پیج قفله

به نظرم به روش نیار

اما رفتارشو زیر نظر بگیر

به نظرم به روش نیاراما رفتارشو زیر نظر بگیر

نمیتونم به روش نیارم این مدت رفتارش زیادی مشکوک میزد می‌خوام بگیرم جلو روش قشنگ بگم خود زنه هم بهم گفت که اره بعدم جمع کنم برم

مامان یک سگ