2777
2789

خانوادش

آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا محیط پیرامون و آدمای اطرافش

از رفتار های بد خانواده تا دوست های ناباب و دوست پسر کوفتی

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

پدر مادرش 

دیگه نمیتونه اون مکانو تحمل کنه اونقدری که دربدری بهتر از اونجاست

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

فشار اطرافیان

نا امن بودن پدر و مادر 

زیاد دعوا کردن بچه و مقصر دونستن اون

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

هیچکدوم جامعه پدرو مادر ما هم کتکمون زدن هم فحشمون دادن هم پول زیاد نداشتیم پس چرا ما اینجوری نشدیم ...

شایدم دلیلش اینه نسل الان عاقل تره و میره دنبال یه شرایط بهتر و تو سری خور باقی نمیمونه😬

شایدم دلیلش اینه نسل الان عاقل تره و میره دنبال یه شرایط بهتر و تو سری خور باقی نمیمونه😬

والا منم خودم سن انچنان زیادی ندارم جزو همین نسلم ولی 

عاقبت خیلی ازاونا که تو سری خور نموندن جالب نشد خیلی وقتا ایرادات و سختگیری مدرمادرا کاملا درست و بجاس الان به دختر خاله کم سن سالمون میگی ویپ نکش دوندونات نابود میشه میگه شما منو درک نمیکنید و میزاره مییره ا

والا منم خودم سن انچنان زیادی ندارم جزو همین نسلم ولی عاقبت خیلی ازاونا که تو سری خور نموندن جالب نش ...

خب من منظورم فشارا و محدویت های غیر ضروری خانوادس نه فقط محدودیت های عاقلانه