2777
2789
عنوان

مرغ توسرخکن

126 بازدید | 21 پست

بچه ها من فرداشب مهمون شیک و باکلاس دارم میخوام دو نوع غذا درست کنم یکیش مرغ شکم پره، چون مرغ تو دستگاه سرخکن بدون روغن کاملا نمیپزه و فقطش روش طلایی میشه ،میتونم اول مرغ رو بذارم تو قابلمه یکمی نیم پز شه بعد داخلشو پرکنم و بذارم توسرخکن؟؟بنظرتون خوب میشه یاخراب میشه مرغ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو شکمشو پر میکنم میذارم کامل میپزه.بعد روغن و زعفرون میمالم روش میذارم سرخ کن ک فقط طلایی بشه.

درضمن یه کم آب یا همون آبگوشت مرغ هم به اندازه نصف استکان باشه کافیه بریز دور مرغت ک سرخ کن خیلی خشکش نکنه

خدایا شکرت
من همیشه همینطوری درست میکنمتوی قابلمه با هویج و فلفل دلمه پیاز اینا می‌اندازم یکم بوی زهمش گرفته بش ...

واقعا یعنی بهم نمیریزه مرغ؟؟خوب میشه ؟؟؟

بعد که میپزی با پارچه خشک میکنی آبش گرفته شه یا نه 

واقعا یعنی بهم نمیریزه مرغ؟؟خوب میشه ؟؟؟بعد که میپزی با پارچه خشک میکنی آبش گرفته شه یا نه

نه خشکش نکنو اینطوری مرغت خیلی خشک میشه

نه اصلا بهم نمیریزع مرغ خیلی خوشگل و خوشمزه هم میشه 

ببین زیبا 

من مرغ شکم پر بخوام بزارم از سه روز قبل مزه دارش میکنم با ادویه و لیمو تازه و جعفری و گشنیز و فلفل دلمه و پیاز و ...

بعد شکم شو در میکنم میزارم تو قابلمه پخته بشه 

قبلش پاها شو و شکم شو با نخ می‌بندم یا با خلال دندون محکم میکنم که وا نره 

و حالت شو حفظ می‌کنه 

بعد که کامل پخته شد درمیارم با همون نخ و خلال میزارم تو فر با کمی کره آب شده

موقع سرو خلال و نخ و جدا میکنم 

نه خشکش نکنو اینطوری مرغت خیلی خشک میشهنه اصلا بهم نمیریزع مرغ خیلی خوشگل و خوشمزه هم میشه

احه داخلش آب نمیمونه ؟؟دیدی مرغ خام رو میذاری توسرخکن داخلش آبه هنوز و خوب نمیپزه؟؟

اونطوری نمیشه؟؟

ببین زیبا من مرغ شکم پر بخوام بزارم از سه روز قبل مزه دارش میکنم با ادویه و لیمو تازه و جعفری و گشنی ...

وقتی مرغ رو میذاری تو قابلمه بپزه آب میریزی یا خودش آب میندازه؟؟

احه داخلش آب نمیمونه ؟؟دیدی مرغ خام رو میذاری توسرخکن داخلش آبه هنوز و خوب نمیپزه؟؟اونطوری نمیشه؟؟

نه اینطوری نمیشه چون مرغت نیم پز شده خوب برشته میشه

ولی تا جایی ک تونستی آب اگ‌داخلش بود خالی کن