2777
2789

کتک زدم الان خوابیدن. کلی خودم رو زدم و حالم داغونه 

یه لحظه رفتم از اتاق پتو بیارم اومدم دیدم. دارن همدیگر رو میکشن دیگه جون به لب شدم ب زور کتک جداشون کردم 

نمیدونم چشون شده فقط همدیگر رو در حد مرگ میزنن 

تاپیک قبلم هست الان دارم گریه میکنم.

هر راهی بگین انجام دادم ولی اصلا یه ثانیه کنار هم نمیمونن فقط دعوا دعوا خسته شدم میگم هر کار میکنین فقط دعوا نکنین. 

خدا هست و این کافیست 

چی بگم 

خواهرم دوتا پس داره

یکی میره نهم. یکی میره هفتم

قبلا روز چندبار میزدن همو. الان چند هفته یبار. ولی در حد کشتن میزنن همدیگرو. خواهرم اصلا نمیره جداشون کنه میگه میزنن منو هم ناقص می کنند

تنها راهش تحمل خودته بذار از پس هم بربیان 

من یه بار دخترعموم ریلکس نشسته بود قرآنشو میخوند انقد زدن خسته شدن

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم خواهرم دوتا پس دارهیکی میره نهم. یکی میره هفتمقبلا روز چندبار میزدن همو. الان چند هفته یبار. ...

مآل منم پسر هستن واقعا دیوانه شدم اینا از صبح که بیدار میشن فقط دعوا دارن یعنی قشنگ ول نمیکنن همدیگر رو برای من پنج ساله و سه ساله هستن 

خدا هست و این کافیست 

چی بگم خواهرم دوتا پس دارهیکی میره نهم. یکی میره هفتمقبلا روز چندبار میزدن همو. الان چند هفته یبار. ...

آخیلی خیلی سخته. به خواهرت بگو چیزی که طبع گرم داره بهشون نده. بیشتر ماست و دوغ و خنکی بهشون بده

تنها راهش تحمل خودته بذار از پس هم بربیان من یه بار دخترعموم ریلکس نشسته بود قرآنشو میخوند انقد زدن ...

کوچیکه زورش نمیرسه میبینم پریده روی کوچیکه اونو داره خفه میکنه 

خدا هست و این کافیست 

کوچیکه زورش نمیرسه میبینم پریده روی کوچیکه اونو داره خفه میکنه

با مشاور صحبت کن آقای عزیزی میگفت که نباید جدا کنید اما فکر کنم دل آدم طاقت نمیاره

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مآل منم پسر هستن واقعا دیوانه شدم اینا از صبح که بیدار میشن فقط دعوا دارن یعنی قشنگ ول نمیکنن همدیگر ...

بزرگتر بشن کمتر میشه ولی خیلی خودتو درگیر نکن چون کلا روابط برادرا همینه اکثرا

با مشاور صحبت کن آقای عزیزی میگفت که نباید جدا کنید اما فکر کنم دل آدم طاقت نمیاره

عزیزم آره قبلا حرف زدم گفته بود بهترین روش بی توجهی هست بذار زبون هم رو پیدا کنن و با هم جور شن ولی اصلا کارساز نبود 

خدا هست و این کافیست 

عزیزم آره قبلا حرف زدم گفته بود بهترین روش بی توجهی هست بذار زبون هم رو پیدا کنن و با هم جور شن ولی ...

یه کم تحملتو زیاد کن تنبیه های مناسب بذار مثلا گرفتن اسباب بازی مورد علاقه  و اینا

بزرگتر بشن کمتر میشه ولی خیلی خودتو درگیر نکن چون کلا روابط برادرا همینه اکثرا

کاش فعلا که اینا رفته رفته بیشتر شده این هفته کلا من هر روز از دستشون گریه کردم به زور کتک جدا میشن الان هر دو رو اونقدر زدم ول کردن همدیگر رو بعدش خودم داغون شدم حالا تا صبح خودم گریه میکنم کلی زدم تو سرم که چرا بچه ام رو زدم 

خدا هست و این کافیست