2777
2789
عنوان

امشب سر کوچمون یه پسره بهم

199 بازدید | 19 پست

پیله شد شماره بده و اینا منم معذب شده بودم و همین که دلمم میسوخت باهاش بد حرف بزنم نمیدونم چرا یهو اینجور شدم شاید هول شدم چون نزدیک خونه بودیم 

بعد خواهرمم همراهم بود واسه مامانم تعریف کرد مامانم کلی دعوام کرد که یه موقع اشنا ببیندد چی و اینا :/

اما من به طرف گفتم من تو رابطه م گفت ایدی ایستا و شماره بده گفتم‌ نه .اینستامم شخصیه

طرف بد پیله بود و تحویلش نگرفتم رفت خیابونم خلوت بود ولی سوپری سر کوچه شاید دیده باشه من دارم باهاش حرف میزنم

اه بهش فکر میکنم اعصبام بهم میریزه

وللش مگه تقصیر تو بوده

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وللش مگه تقصیر تو بوده

اینکه وایسادم اره دیگه

انقد مخم قفل کرده بود 

گفت من پروتئین کارم ایدیمو بزن به دوستات معرفی کن منم مثلا ایدیشو زدم الکی

اخه اون لحظه چرا پیش خودم فکر‌نکردم چرا دوستای من باید برن پیش این پسره واسه موشون🫤

انقد خسته بودم قاطی کرده بودم حتی الان ایدیشم یادم‌نیست

اینکه وایسادم اره دیگهانقد مخم قفل کرده بود گفت من پروتئین کارم ایدیمو بزن به دوستات معرفی کن منم مث ...

داری میگی خسته بودی مخت قفل کرد من چی بگم دیگه 

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

شماره میدن هنوز نمیدونم چرا میگید منقرض شده😂من تهرانم هستم تازه

زمان ما شیرین عقلا شماره میدادن تو خیابون فکر کردم دیگه الان درست شده اوناهم تموم شدن😄 کلا داغونه هرکی اینکارو بکنه..