2777
2789
عنوان

سردرد ناشی از فشار بالا

71 بازدید | 8 پست

مامانم مریض شده، ویروس گرفته، گوارشی و سرماخوردگی 

امشب سرگیجه شدید و سردرد شدید داره 

فشار بالاست کلا 

امشب فشار گرفتیم 11 رو 7 بود اول، الان شد 13 رو 8، نصف قرص فشار ش و دادم خورد، الان دراز کشیده 

نگران م خطرناک نیس، خدایی نکرده؟؟؟ 

نه نترس خاله منم اینجور هست قرص زیرزبانی میخوره 

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

🌺، قرص ش زیرزبونی نیس، عمل نمیکنه زود؟

چرا بقیه فرصت هم خوب عمل میکنن برا خالم فشارش بیش از حد دیگه بره بالا باید قرص زیر زبونی بخوره

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

چرا بقیه فرصت هم خوب عمل میکنن برا خالم فشارش بیش از حد دیگه بره بالا باید قرص زیر زبونی بخوره

امیدوارم بنده خدا بدجور بود حالش، ناله می‌کرد،صورت ش بهم ریخته بود. الان چراغا رو خاموش کردم بخوابه ولی نگران م 

امیدوارم بنده خدا بدجور بود حالش، ناله می‌کرد،صورت ش بهم ریخته بود. الان چراغا رو خاموش کردم بخوابه ...

نه نگران نباش فشار که بره بالا عادیع خاله منم وقتی فشارش بره بالا ناله می‌کنه میگن سیر با آب براشون خوبه حالم میخوره دیگه نمی‌دونم ولی نترس چیزی نیست عادیه

نه نگران نباش فشار که بره بالا عادیع خاله منم وقتی فشارش بره بالا ناله می‌کنه میگن سیر با آب براشون ...

مرسی، امیدوارم، پناه بر خدا 

ان‌شاالله بخوابه بهتر شه 

خیلی ضعیفه مامانم با کوچکترین مریضی ای، میفته