2777
2789

سلام،تصمیم گرفتم با حجاب بشم

ولی چادر نمی‌خوام

چندبار خانومای رو دیدم که با حجاب بودن ولی فوق العاده خوش پوش ولی یا روم نشده ازشون بپرسم از کجا خریدن و بلدن یا تو ماشین بودیم شوهرم سریع رد شده نتونستم بپرسم

البته اونایی که دیدم همگی قدشون بلند بوده پس استایلشون به درد من نمیخوره

ولی من قدم کوتاه و ریزه میرم قدم ۱۵۲

چی بپوشم از کجا یادبگیری از کجا بخرم که در عین حال با حجاب باشه ولی شیک و زیبا هم باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سایت حجاب بنی فاطمه همه چی داره

ممنون عزیزم،برا ریزه می‌ره ها چی باید بپوشم من خانومای قد بلند دیدم مانتو تا پایین پاشونه ولی من حس میکنم با این قدم خیلی مسخره و خنده دار میشم اگه اینو بپوشم

اینستاگرام که پر شده از بلاگرهای حجاب استایل اگر میپسندی که خودشون معرفی میکنند از کدوم مزون لباس بخری 

هر چند من حجابشون را قبول ندارم ،، یه عالمه ارایش دارند، حجابشون بدرد لای جرز میخوره.

ممنون عزیزم،برا ریزه می‌ره ها چی باید بپوشم من خانومای قد بلند دیدم مانتو تا پایین پاشونه ولی من حس ...

خواهش میکنم اتفاقا با عبا قد بلند تر دیده میشی کفش پاشنه بلند با روسری قواره بزرگ یه کیف کوچولو

عباهای خوشگل الان زیاد هست برو تو مغازه پرو کن ببین کدوم بیشتر یهت میاد میتونی قدش رو بدی خیاط کوتاه ...

با قد ۱۵۲ بد نمیشه عبا؟بعد اگه باکفش بپوشم برم خونه کسی تکلیف چیه؟کفشمو در بیارم میخواد روی زمین بکشیش و بری

ممنون عزیزم،برا ریزه می‌ره ها چی باید بپوشم من خانومای قد بلند دیدم مانتو تا پایین پاشونه ولی من حس ...

عزیزم منم قدم ۱۵۵ ولی عبا میپوشم خیلی بهم میاد عبام بلنده تا قوزک پام میاد البته من یه کمی توپرم یعنی نه لاغرم نه چاق ولی عبای من یه بندی از زیر داره دور کمرشو میتونی تنگتر کنی مثلا شما اگه لاغرتری اون مدلی بگیری میتونی اون بند رو تنگتر کنی 

عزیزم منم قدم ۱۵۵ ولی عبا میپوشم خیلی بهم میاد عبام بلنده تا قوزک پام میاد البته من یه کمی توپرم یعن ...

مرسی عزیزم عکس از عبارت نداری بفرستی از کجا گرفتی؟

من بعد بچه دار شدن یکم شکم آوردم لاغرم ولی نمیتونم بندو تنگ کنم شکمم معلوم میشه

با قد ۱۵۲ بد نمیشه عبا؟بعد اگه باکفش بپوشم برم خونه کسی تکلیف چیه؟کفشمو در بیارم میخواد روی زمین بکش ...

تو یکی از پست ها برات نوشتم ولی خب قدش رو جوری تنظیم کن که بدون کفشم اوکی باشه دیگه مماس با زمین باشه نه اینکه کشیده بشه روی زمین . مثل قد چادر