2777
2789
عنوان

نظرتون راجب عینکیا چیه

96 بازدید | 22 پست

خودم متنفرم از عینک با اینکه همه میگن خیلی بهت میاد و اینا ولی دوستش ندارم اعتماد بنفسم نابود کرده شرایط عمل ندارم فعلا😭

در خاموشی های من فریاد هاست.

با نمکن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم عینکیم‌مامانمم‌بود،داداشامم هستن قشنگه ک‌

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

کجاش بانمکه خواهر😭

گفتی نظرتونو بگید

منم نظرمو گفتم داداش

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
12 ساله عینک میزنم و عاشقشم بدون‌ عینک انگار یه عضوی ام قطع شده انقد دوستش دارم

منم بدون عینک انگار یه چیزیم نیست با این تفاوت که دوستش ندارم

منم بدون عینک انگار یه چیزیم نیست با این تفاوت که دوستش ندارم

نه منظورم این نیست که نمیبینم ولی باید دوستش داشته باشی و بزنی نمره چشمت بیاد پایین من یادمه بچه بودم ۶.۷ بود الان شده ۱ ولی بازم میزنم و منتظرم سال بعد عمل کنم‌

STRONG GIRL🙂‍↔️🫧

نه منظورم این نیست که نمیبینم ولی باید دوستش داشته باشی و بزنی نمره چشمت بیاد پایین من یادمه بچه بود ...

احتمالا واسه شما تنبلی بوده که خوب شده من از ده سالگی مدام میزنم نمرش بالاتر رفت