2777
2789
عنوان

برم‌پیش دعا نویس یا گناهه

286 بازدید | 45 پست

واقعا دیگ نمیدونم چیکار کنم

رابطه منو نامزدم خیلی بد شده خیلی

ومن خیلی دارم اذیت میشم 

نسبت بهم خیلی سرد شده مث قبل نبس و این واسم خیلی دردناکه که مث قبل محبت نمیکنه😭😭😭😭😭

دلیلشم این بوده که من توی یه دوره بدترین بی احترامی و توهین و جنگ الکی کردم ( نگید چرا حالم بد بود)

و یه مدت جدا شدیم دوباره برگشتیم و قول دادم‌تکرار نکنم ولی خب مث قبل نیس باهام

کارم گریس نمیدونم چیکار کنم دعا نویسی چیزی نمیشناسید یه دعای محبتی چیزی بنویسه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داخل اینا کانال همسری داری مومنانه آقای حسینی رو شرکت کن

آخر هفته ها آف میزاره نصف قیمت

خیلیا ازش راضی بودن

سیاست یادت میده

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

من نمیدونم چه دوره زمونه ای شده مردم به خرافات بیشتر از علم اهمیت میدن!!

خب عزیزم با نامزدت مشکل داری جفتتون به تراپیست مراجعه کنید و تلاش و صبوری کنید تا مشکلتون حل بشه.

اگر واقعا حل شدنیه و میخواید ادامه بدید‌.

دعا نویس چیه آخه؟؟

پول به این دزد ها ندید 

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

دعانویس نرو هی بدتر میشه 

بزار بگم بت اول اشتباه از تو بوده پس در پی این باش اشتباه تو جبران کنی کاری ندارم اون لحظه حالت چطوری بوده

دوم باید خودت محبت کنی بهش سعی کن بهش اطمینان بدی از رفتارت پشیمونی و دیگ تکرار نمیشه 

کوچکترین محبت هم ذوق کن گلایه غر زدن ممنوع 

پیش دعانویسان نرو الکی فقط پول میگیرن

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

دعانویس نرو هی بدتر میشه بزار بگم بت اول اشتباه از تو بوده پس در پی این باش اشتباه تو جبران کنی کاری ...

میکنم واقعا با اینکه خیلی سرد جوابم میده و واقعا پشت گوشی گرریه میکنم‌اما باز تحمل میکنم‌ باز خوب حرف میزنم 😭

رابطه تون باید ترمیم بشهنیاز به صیر و حوصله دارهعجله نکن

اخه میترسم هیچ وقت درست نشه 

من دوسش دارم خیلی خیلی سخته تحمل این رفتارا😭😭

بهم‌میگه دوست دارم ولی اون حسای قبلو ندارم

قطعا گناهه. گناه كبيرس. واسه حل مشكلاتمون فقط و فقط از خدا بايد كمك بخواييم. هرچقدر مشكلمون بزرگ باشه. 

هيچكس خداي حي و حاضر رو ول نميكنه بره دست به دامن دعا نويس و جن و موكل بشه

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

اخه چیش گناهه بازگشت و نمیدونم‌جدا شدن و زبان بند و این جیزا شنیدم گناههمحبت به خودم اخه چرا گناهه😭 ...

گناهه عزیزم، اینجوری داری اختبار یه نفرو ازش میگیری 

به عنوان کسی میگم که کلی تحقیق کرده در این مورد 

به جاش اگه ادم معتمد(نه این شیادای دعانویس) ادمی که مسلط به علوم غریبه و قرانی باشه پیدا کردی، بگو بررسی کنه شاید تو یا  شوهرت طلسم دارین، شاید چشم حسود یا چشم زخم دارین، شاید جن عاشق یا مس جن دارین و... 

اینا هم ممکنه یهو یکی از طرفین رو به اون یکی سرد کنه