2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین دعوا قاسم اومدددد🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 5068 بازدید | 314 پست

@کهکشان،سفید‍ 

بچه ها این کهکشان فرت و فرت بهم درخواست میده متاسفانه😔

(الکی میگم دعوا بشه😂)

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

🤣🤣🤣🤣کارشه

عجب آدم خاک بر سرو بی غیرتیه😂😐

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@کهکشان،سفید‍ بچه ها این کهکشان فرت و فرت بهم درخواست میده متاسفانه😔

16 سالشه 

بچه سالع 🤣🤣🤣🤣

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

@کهکشان،سفید‍ بچه ها این کهکشان فرت و فرت بهم درخواست میده متاسفانه😔

گزارش بزن

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
16 سالشه بچه سالع 🤣🤣🤣🤣

الکی میگم حرص بخوره بیاد دعوا 

تاپیک قبل ی دعوایی راه انداخته بود😂😂😂😂😂😂

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

الکی میگم حرص بخوره بیاد دعوا تاپیک قبل ی دعوایی راه انداخته بود😂😂😂😂😂😂

عجب آتیش پاره اییه 😂😂😂

باشه تو راست میگیاسکرین بذار🙄

شوخی کردم بیایی تو تاپیک😂

درخواست ندادم، دروغه لعنتیا دروغه

توطئه‌ در کار است 😂😂😂

قاسم انگیزت چی بود از اومدن به اینجا 

چرا هم رو به چالش کشوندی😂😂

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

بخوابید

بچه ها بخوآبید قاسم راحت تر درخواست بده اینجوری اذیت میشه