2777
2789
عنوان

از گذشته طرفتون می پرسید یا نه

53 بازدید | 8 پست

چند روز پیش تو یه پست اینستاگرام دیدم یه روانشناس داشت می گفت یکی از راه های شناخت طرفتون اینه ازش بپرسید رابطه قبلیت چرا کات شد

من از اینکه در مورد گذشته طرفم به این حالت بدونم همیشه بدم میومد

دلم می خواست چیزایی که اثر گذاره مثل این‌ه ازدواج کرده یا نه و نامزد رسمی داشته یا نداسته عقد کرده نکرده رو بدونم حالا اینکه چرا آخرین ارتباطش رو کات کرده و دویت دختر داشته نداشته برام مهم نبود

عمده دلیلش هم این بود ذهنم بهم می ریخت و یه جورایی تو مقایسه می رفتم و حسادت می کردم

حالا اون پست رو که دیدم گفتم بذار امتحان کنم

امشب از کسی که باهاش تو آشنایی هستم پرسیدم و اونم گفت اولش قبول نمی کرد بعد اسرار کردم گفت

راستش اعصابم بهم ریخت و اذیت شدم مخصوصا اینکه دیدم طرفش تحصیلات بالاتری از من داشته و رفتم تو مقایسه

البته من از تحصیلات طرفش و اینکه چی کاره بوده نبوده نپرسیدم من فقط گفتم علت کات کردنت چی بوده ولی بی شعور اینا رو هم گفت 

شما می پرسید یا نه؟شما باشید ناراحت نمیشید؟اصلا لازم می دونید بپرسید؟

قطعا گذشته طرف خیلی مهمه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

ار باید بدونم

من ندونم کی بدونه؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا نباید بپرسید

خودتون‌ادیت میشید

هرچی تو اینستا میبینین توروخدا باور نکنید میخوای منم ی پیج‌اینستا بزنم‌بگم‌منم‌روانشناسم بعد بیام دری وری بگم؟! بخدا خیلی راحته

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

اگه بپرسی مگه راستشو میگن؟باید گذشته طرفو شخم زد.

من پرسیدم جوابای قانع کننده ای هم شنیدم اما حقیقت چیز دیگه ای بود.

گذشته طرف خیلی مهمه

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲
اگه بپرسی مگه راستشو میگن؟باید گذشته طرفو شخم زد.من پرسیدم جوابای قانع کننده ای هم شنیدم اما حقیقت چ ...

آخه شخم زدن هم فایده نداره

اولا که راست نمیگن

دوما اعصابت بهم میریزه

من که دیگه نمی پرسم

آخه شخم زدن هم فایده ندارهاولا که راست نمیگندوما اعصابت بهم میریزهمن که دیگه نمی پرسم

شاید یه زمانی بگی نمیخام بدونم.

اما بعد از ازدواج ادم کنجکاو میشه.یهو اگه اکس قبلی شوعرتو ببینی هی سوال پیچش میکنی.اونزمان بیشتر دلت میشکنه چون دیگه شوعر توعه

اره قبول دارم ادم اعصابش بهم میریزه اما مثلا باید مطمئن بشی که رابطه جن سی داشته؟با چه کسایی داشته؟

به کسی خیانت کرده.چنتا دوس دختر باهم داشته.

با دوس دختراش مسافرت رفته؟

با کسی تو رابطع عمیییق عاطفی بوده؟اگع اون ادم برگرده این واکنشش چجوریه.

هنوزم با مکانهایی که قبلا خاطره داشته خاطره بازی میکنه؟

رابطش با مواد مخدر چجوریه.

قبلا با دوستای همجنسش چه تفریحاتی داشته

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲
شاید یه زمانی بگی نمیخام بدونم.اما بعد از ازدواج ادم کنجکاو میشه.یهو اگه اکس قبلی شوعرتو ببینی هی سو ...

عکس رو برای چی باید ببینم آخه

اگر دیدم هم ترجیحم اینه اصلا نشناسمش