2777
2789

نمیشه نزنی

مو رو‌می سوزونه

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کنم؟ میخوام موهای مشکی و طبیعیمو به پایه ی هفت برسونم

اگه موهات طبیعی و‌مشکیه خب کلا رنگ‌نکن

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

عزیزم اینم باید میری خرید به فروشنده نشون بدی موهات و اکثرا هم خانوم هستن  ...من خودم موهام بلند،۹ پیمانه میبره..خود آرایشگرها هم دقیق نمیدونن چقد دکلره میخواد،تازه موقع پول گرفتن میگن من فک میکردم اینقد دکلره میخواد خیلی بیشتر شد😁😂

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

عزیزم اینم باید میری خرید به فروشنده نشون بدی موهات و اکثرا هم خانوم هستن ...من خودم موهام بلند،۹ پ ...

بدبختی نود درصد فروشنده های شهرما مردن، اینجایی هم که میرم یارو یه مرده رکه، یجوری میکنه خجالت میکشم😶 

نمیدونم چرا اصلا خجالت میکشم جایی بگم خودم رنگ میکنم. اگر پول داشتم میرفتم ارایشگاه 

چیکار کنم؟ میخوام موهای مشکی و طبیعیمو به پایه ی هفت برسونم

پایه ۷ موهات فک‌نکنم بسوزه ..بعدشم حین انجام کار گفتم باید چک کنی ..من خودم یکساعت رو موهام‌بوده چیزی نشده چون مقاومتش خوبه ،آخرش دکلره رو موهام‌خشکی میکرد اسپری آب میزدم به موهام😁

بدبختی نود درصد فروشنده های شهرما مردن، اینجایی هم که میرم یارو یه مرده رکه، یجوری میکنه خجالت میکشم ...

آرایشگاه الان قیمتها خیلی بالاست تازه چیزی هم که میخوای در نمیارن..من الان ریشه موهام رشد داشته میترسم دو رنگ بشه وگرنه خودم میزدم 

بدبختی نود درصد فروشنده های شهرما مردن، اینجایی هم که میرم یارو یه مرده رکه، یجوری میکنه خجالت میکشم ...

موقت ده پیمانه بخر ...فک نکنم کم بیاد ،اگه کم اومد بگو کسی بره برات بخره بیاره ...موادتم مثل ماست بشه نه خیلی شل نه خیلی سفت