2777
2789

سلام 

به خاطر شرایط مالی و ببکار شدن شوهرم،مدتی مجبور شدیم به شغلی مشغول بشیم که در شأن خانواده مون نبود البته حلال حلال. اونم تو عقد

متأسفانه یکی از همکاران شوهرم مارو دید 

الان دوباره با شوهرم همکار شدن 

اونم رفته به همه همکاران گفته که ما چه شغلی داشتیم

و سعی در تخریب همسرم داره

هربار میرم اونجا خجالت میکشم

میگم حتماً تو دلشون الان میگن این همه سعی میکنه باوقار باشه ولی خبر نداره ما میدونیم چه شغلی داشته

درصورتیکه واقعاً تو خوابم نمی دیدم همچین شغلی پیدا کنم

واقعا حلال نمی کنم

شاید بنظر خودش کار خاصی نکرده

ولی باعث شده احساس حقارت کنم

افسردگی بگیرم

از انتخابم بدم بیاد

توروخدا همیشه خودتون رو بذارید جای بقیه ، اگه خودتون خوش تون میاد تون حرفها رو پشتتون بگن ، اونوقت پشت بقیه بگید

جدی قربون خدا برم که فرموده غیبت گناه کبیره است الکی نیست که میگن قرآن معجزه همه زمانهاست

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به کسی فکر نکن نه به حرکات نه به افکار به زندگیت بچسب

نمی‌تونم 

بخدا تو دورهمی همکاران با خانوماشون هم روم نمیشه برم 

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

مرتیکه کلاغ خبرچینبرو بشورش

نمی تونم

همکاره

انسانی که شعور داشته باشه شغل شما رو عیب یا حقارت نمیدونه 

هر چند همکار شوهرتون گفته باشه ،شنونده باید عاقل باشه 

البته حس میکنم شما خودخوری میکنید 

شاید این موضوع در نظر دیگران انقدر پررنگ نیست و شما خیلی روش تمرکز کردید و تو ذهنتون بزرگ شده

لطفا میاید تاپیک آخرم درباره اشنایی با نامزدم گفتم و راهنمایی می خوام در نهایت می خوام پاک بشه

کار جالبی نکردی همین اول پیام گذاشتی

ان شاء الله مشکلت حل بشه

انسانی که شعور داشته باشه شغل شما رو عیب یا حقارت نمیدونه هر چند همکار شوهرتون گفته باشه ،شنونده بای ...

کاشکی همین باشه  

ولی یه اخلاق بدی که داره همش به همه یادآوری می کنه این قضیه مال ۱۰ سال پیشه ولی مدااام حتی کسی جدید بیاد بهش میگه

فلانی رو اینجوری نبین قبلاً فلان شغل بوده من دستشو گرفتم

انسانی که شعور داشته باشه شغل شما رو عیب یا حقارت نمیدونه هر چند همکار شوهرتون گفته باشه ،شنونده بای ...

بدیش اینه قضیه مال چند سال پیش هست ولی ول کن نیست