2777
2789
عنوان

تغذیه بعد زایمان

100 بازدید | 9 پست

بعد زایمان چی میخوردین؟ ۲۴روزه سز شدم . همش آبگوشت و سوپ و دمپختک ماش خوردم تو همشون هم زیره زدم . خواستم ببینم شما چیا میخوردین؟ مثلا ماکارونی میتونم بخورم ؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو تمام چهل روز بعد زایمان ؟

اره عزیز باید به خودت برسی مکمل هایی که دکترم بهت داده سروقت بخور اگه به خودت نرسی ضعیف میشی ریزش مو شدید میگیری بعد بدنت کم میاره همش خسته ای کم خونی شدید میگیری

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
اره عزیز باید به خودت برسی مکمل هایی که دکترم بهت داده سروقت بخور اگه به خودت نرسی ضعیف میشی ریزش مو ...

بهم فقط قرص آهن داده. کلسیم باید بخورم؟  بچم زردی داره فقط تونستم دوبار کاچی بخورم . 

بهم فقط قرص آهن داده. کلسیم باید بخورم؟ بچم زردی داره فقط تونستم دوبار کاچی بخورم .

اهن که واجباته 

من یادم نیست ولی به من دارو بازم داده بود 

بچه شیر میدی کلسیمم بخور 

ویتامین دی بخور

کاچی بدون ادویه بخور فقط روغن حیوونی بزن

جیگر پسته خام بگیر 

اهن که واجباته من یادم نیست ولی به من دارو بازم داده بود بچه شیر میدی کلسیمم بخور ویتامین دی بخورکاچ ...

بیشتر وقتا آبگوشت میخورم .بلدرچین میخورم . عصاره قلم و زیره میزنم بهشون . تخم مرغ میخورم با روغن محلی . خرما کنجد. میوه هم زیاد میخورم .  از وقتیکه شیر میدم همش تشنم. ولی شیر و لبنیات و حبوبات بخاطر بچم نمیخورم . ۲۴روزه سزارین شدم  کمر درد کشت منو

بیشتر وقتا آبگوشت میخورم .بلدرچین میخورم . عصاره قلم و زیره میزنم بهشون . تخم مرغ میخورم با روغن محل ...

اره اینا عالیه 

کمردرد طبیعیه من خودم تا یکسال اینحوری بودم