2777
2789
عنوان

توروخدا بگید چکارکنم

54 بازدید | 7 پست

پسر ده سالم با پسر چارسالم همش درحال جنگن.وقتی میگم همش،یعنی همش.یعنی زندگی وترامش نزاشتن برام.همون پسر ده سالم با پسر یازده سالم هم همش درگیر میشه.

اصلا نمیدونم چکار کنم.شوهرم همیشه نیس،وقتی هم باشه و دعواهارو ببینه،میگه همش تقصیر تو،تو تربیت نکردی‌تو داد زدی‌تو،،،تو،، تووو

احساس مبکتم دیگه واقعا سلامت روانم در خطره

حالم بدمیشه واقعا.چکار کنم اخه،توروخدا اگه میتونید راهنمایی کنید

با اجازه اسی 

میشه میلی نصب کنید کد منو بزنید بخدا معتبره 

پولشو لازم دارم🥺

milli-cszfs

هم به شما پول میده هم بمن

نفری پنجاه میده 

جان مادرت گزارش نزن تاپیک های من تو ربطی نداره از تعلیق برگشته ام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرا انقد سختش میکنی؟! 

بچه سالم دعوا میکنه قهر میکنه آشتی میکنه پر سر و صداست اصلا یه جا نمیشینه تو یه حالتی نمیمونه 

مخصوصا پسرا که انرژی زیادی دارن 

یه تایمی رو بفرستشون باشگاه یا کلاس ورزش 

خیلی خوب و مؤثره 

ولی اصلا نسبت به دعوا هاشون حساس نشو و هیچ دخالتی هم نکن مگه اینکه خیلی خطرناک بشه و واقعا جون شون درخطر باشه وگرنه که لازم نیست کاری بکنی خودشون باید از این دعواهای کوچیک یا بگیرن چطور با یه آدم دیگه کنار بیان 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بعدم یکم کتاب تربیت فرزند بخون برا شوهرت هم بخون اینا رو اطلاعات تونو ببرین بالا تا انقد پر استرس و پرتنش نباشین بچه ها رم عذاب وجدان ندین الکی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
عزیزم چرا انقد سختش میکنی؟! بچه سالم دعوا میکنه قهر میکنه آشتی میکنه پر سر و صداست اصلا یه جا نمیشین ...

عزیزم من نارتحت وسر چهارسالمم

دخالت نمیکنم تا جایی ک صداشون ساختمون رو پرمیکنه

متاسفانه کنم ب شدت خشن و پرتنش شدم.خستم خیلی،خیلی

خونه کوچیکه.همه دعواهاشون بالاسرمه

بیش از چیزی ک فک کنین خستتم😭🥺

عزیزم من نارتحت وسر چهارسالممدخالت نمیکنم تا جایی ک صداشون ساختمون رو پرمیکنهمتاسفانه کنم ب شدت خشن ...

به خودت استراحت بده 

یمدت برین مسافرت یا تو به شوهرت بگو بچه ها پیشه تو باشن من میخوام یکم برا خودم باشم با دوستات کل روز رو وقت بگذرون یا 2 3 روزی برو خونه مادرت حتما حتما حتما درطول روز برای خودت حداقل 15 دقیقه وقت بزار ورزش کن یا کارایی که دوس داری علاقه داری انجام بده 

راجب تربیت فرزند هم کتاب زیاد بخون کتاب معتبر و خوب