2777
2789

منم قهرم وراحت شوهرمم خونه پدرمن نمیاد البته حالا مادرم گیر داده ابرومون رفته که شوهرت نمیاد زنه همسایه گفته زندگی که اینجوری نمیشه اون نیاد اینم نره میگع برو ولی شوهرم پر رو میشه نمیرم

یه صلوات واسه دلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا نمیری ؟

اونم داره تلافی میکنه؟

نه ساله عروسشونم 

شاید سرجمع یه سال نهایت دوسال آشتی بودیم 

یه سال عقد( اونم پر تلاطم 😂)

یه سال هم پارسال که عید دوباره با مادر شوهرم دعوا کردیم و قهر 

شوهرم هیچ وقت تلافی نکرده 

چون می دونه تقصیر خانواده ش

تا کی اینطوری باشین آخه؟خیلی سخته تو خانواده ها کدورت طولانی بشه

همینو بگو من قسم خوردم تا شوهرم خونه بابام نیاد منم نمیرم اون قسم خورده و عین خیالش نیست قسم خورده نره خونه بابام

یه صلوات واسه دلم

سر فرق گذاشتناشون شوهرم دلگیر شده قهر نیستیم اما کم میریم و میایم اونا هم اصلا نمیان

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

چرا نمیری ؟اونم داره تلافی میکنه؟نه ساله عروسشونم شاید سرجمع یه سال نهایت دوسال آشتی بودیم یه سال عق ...

خوشبحالت حداقل شوهرت خوبه میفهمه خوب و بدشو 

نه من تلافی میکنم نمیرم چون اول شوهرم قسم خورد نره منم گفتم نمیرم گفت حق نداری بری

یه صلوات واسه دلم

چرا شوهرت هیچی نمیگه

نه چون میدونه مقصرن بعدم من و بچه هام نمیریم خودش میگم بره بهشون سربزنه چون شهرمون دور شده هر ۶ ماه یبار یا سالی یبار میره

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

معتقدم عروس خانواده الکی که قهر نمیکنه حتما یه حرف یا رفتار ناخوشایندی داشتن که اینجور تصمیماتی گرفت ...

دقیقا ولی مادرم میگه تو عقل نداری ابرومون رفته 

یه صلوات واسه دلم

نه چون میدونه مقصرن بعدم من و بچه هام نمیریم خودش میگم بره بهشون سربزنه چون شهرمون دور شده هر ۶ ماه ...

خوشبحالت ما یه کوچه فاصله داریم هرشب هر روز بعد نهار اونجاست

یه صلوات واسه دلم