2777
2789

من چند جا سرچ کردم نوشته بود ک موز فقط وقتی تب همراه با اسهال و استفراغه ندید ب بچه ها 

ولی تب عادی مشکل نداره و اتفاقا خوبه و انرژی بدنشونو بیشتر میکنه

ولی اینجا خوندم تبو میبره بالا . شما موز میدید یا نه

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

موز براتب اثرنداره

برااسهال خیلی خوبه

برای تب شیاف بزاربرابچه سریع جواب میده

از شربت استامینوفن و پروفن نترسین ، یکی دو سی سی بیشتراز حدش بدین تا تب بیادپایین

تب بالافوق العاده خطرناکه ، و احتمال تشنج میبره بالا

❌لطفا بچه دار نشید اگر ...🚫   ۱. وضع مالیت خرابه ۲.اگروضعت خوبه ولی خسیسی ۳. اگر بیماری جسمی یا روحی داری ۴. اگر زود جوش وعصبی هستی،مطمئن باش اعصاب بچه رو هم نداری  ۵. اگر بیسوادی ۶. اگر پیری و سنت بالاس    . توروخدا اگر هرکدوم اینایی بچه نیار .ایناهمش مهمه،   بچه مسئولیت داره ، بچه دار ک بشی وظیفته از جان و مالت با دل و جون براش مایه بزاری ، بچه خودش ماجراها و مسئله های جدید اضافه میکنه ، بچه قرارنیست برات پول بیاره ، قرار نباشه تو اوج جوونی بچه بیچاره،  تو پیر و دایم المریض باشی ،تو اوج جوونیشم شاهد مرگ پدرمادذش باشه،  من خودم مادر دوتا بچه هستم،   ناراحتم میشی، ناراحت  شو اما اینو بدون  بچه ها هیچ وظیفه ایی درقبال پدرمادرا ندارن ، احترام و ادب   لطفشونه  ،  تروما نسازید برا بچه بیچاره ،  اگر نمیتونی بچه نیار لطفا 🚫❌.🤍خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موز براتب اثرندارهبرااسهال خیلی خوبهبرای تب شیاف بزاربرابچه سریع جواب میدهاز شربت استامینوفن و پروفن ...

تب  تا ۳۹ هم خطرناکه؟

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

ن تبو میبرع بالا نده بهش

الان دو نفر تو تاپیکم شرکت کردن با دو نظر متفاوت 😃

الان دو نفر تو تاپیکم شرکت کردن با دو نظر متفاوت 😃

من پسرم سابقه تشنج با تب رو دارع دکترش گفته بهش موقع تب سریع استامینوفن بدع فقد سعی کن اب و اب سیب طبیعی بدی تا تب بیاد پایین 

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

من پسرم سابقه تشنج با تب رو دارع دکترش گفته بهش موقع تب سریع استامینوفن بدع فقد سعی کن اب و اب سیب ط ...

انشالله همیشه سلامت باشه پسرت 

اب سیبو بگیرم ببینم میخوره .پوره سیب هرروز میدم اما اب سیبو باید امتحان کنم تشکر گلم

انشالله همیشه سلامت باشه پسرت اب سیبو بگیرم ببینم میخوره .پوره سیب هرروز میدم اما اب سیبو باید امتحا ...

عزیزی ممنونم زنده باشی💙 ارع هی مایعات بدع اگه فقد تب دارع سر نیم ساعت تا چهل دقیقه بعد دادن استامینوفن باید تبش پایین بیاد نیومد ببرش درمانگاه . اگه اسهال استفراق دارع باید کته و کباب تابه ای بدی بخوره یا بیسکویت 

عزیزی ممنونم زنده باشی💙 ارع هی مایعات بدع اگه فقد تب دارع سر نیم ساعت تا چهل دقیقه بعد دادن استامین ...

ممنون عزیزم 

اسهال و استفراغ نداره 

فقط همون مشکلم اینه تبش پایین نیومد الان از ساعت هفت و نیم پروفن دادم و تا ده و نیم تب داشت باز 

ز زدم دکتر گفت ۳۸ درجه نگرانی نداره و لی سه ساعت بعد پروفن شیاف بزار ک ده و نیم شیاف گژاشتم 

ممنون عزیزم اسهال و استفراغ نداره فقط همون مشکلم اینه تبش پایین نیومد الان از ساعت هفت و نیم پروفن د ...

ایشالا زود خوب میشه تب بیشتر از سه روز بشه باید حتما ببری دکتر .بعد دادن استامینوفن و ایبوپروفن دیدی تب پایین نمیاد یک ساعت بعدش میتونی شیاف براش بزاری

ایشالا زود خوب میشه تب بیشتر از سه روز بشه باید حتما ببری دکتر .بعد دادن استامینوفن و ایبوپروفن دیدی ...

تشکر گلم انشالله خودت و عزیزات همیشه سلامت باشید

تب تا ۳۹ هم خطرناکه؟

تب کلن  خطرناکه یک آن میره بالا، من خیلی میترسم ازتب

شاید موز بخاطر طبع گرمش میگن ندین

خب اگر اسهاله اب سیب بده

❌لطفا بچه دار نشید اگر ...🚫   ۱. وضع مالیت خرابه ۲.اگروضعت خوبه ولی خسیسی ۳. اگر بیماری جسمی یا روحی داری ۴. اگر زود جوش وعصبی هستی،مطمئن باش اعصاب بچه رو هم نداری  ۵. اگر بیسوادی ۶. اگر پیری و سنت بالاس    . توروخدا اگر هرکدوم اینایی بچه نیار .ایناهمش مهمه،   بچه مسئولیت داره ، بچه دار ک بشی وظیفته از جان و مالت با دل و جون براش مایه بزاری ، بچه خودش ماجراها و مسئله های جدید اضافه میکنه ، بچه قرارنیست برات پول بیاره ، قرار نباشه تو اوج جوونی بچه بیچاره،  تو پیر و دایم المریض باشی ،تو اوج جوونیشم شاهد مرگ پدرمادذش باشه،  من خودم مادر دوتا بچه هستم،   ناراحتم میشی، ناراحت  شو اما اینو بدون  بچه ها هیچ وظیفه ایی درقبال پدرمادرا ندارن ، احترام و ادب   لطفشونه  ،  تروما نسازید برا بچه بیچاره ،  اگر نمیتونی بچه نیار لطفا 🚫❌.🤍خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍