2777
2789

من چند جا سرچ کردم نوشته بود ک موز فقط وقتی تب همراه با اسهال و استفراغه ندید ب بچه ها 

ولی تب عادی مشکل نداره و اتفاقا خوبه و انرژی بدنشونو بیشتر میکنه

ولی اینجا خوندم تبو میبره بالا . شما موز میدید یا نه

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

موز براتب اثرنداره

برااسهال خیلی خوبه

برای تب شیاف بزاربرابچه سریع جواب میده

از شربت استامینوفن و پروفن نترسین ، یکی دو سی سی بیشتراز حدش بدین تا تب بیادپایین

تب بالافوق العاده خطرناکه ، و احتمال تشنج میبره بالا

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موز براتب اثرندارهبرااسهال خیلی خوبهبرای تب شیاف بزاربرابچه سریع جواب میدهاز شربت استامینوفن و پروفن ...

تب  تا ۳۹ هم خطرناکه؟

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

ن تبو میبرع بالا نده بهش

الان دو نفر تو تاپیکم شرکت کردن با دو نظر متفاوت 😃

الان دو نفر تو تاپیکم شرکت کردن با دو نظر متفاوت 😃

من پسرم سابقه تشنج با تب رو دارع دکترش گفته بهش موقع تب سریع استامینوفن بدع فقد سعی کن اب و اب سیب طبیعی بدی تا تب بیاد پایین 

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

من پسرم سابقه تشنج با تب رو دارع دکترش گفته بهش موقع تب سریع استامینوفن بدع فقد سعی کن اب و اب سیب ط ...

انشالله همیشه سلامت باشه پسرت 

اب سیبو بگیرم ببینم میخوره .پوره سیب هرروز میدم اما اب سیبو باید امتحان کنم تشکر گلم

انشالله همیشه سلامت باشه پسرت اب سیبو بگیرم ببینم میخوره .پوره سیب هرروز میدم اما اب سیبو باید امتحا ...

عزیزی ممنونم زنده باشی💙 ارع هی مایعات بدع اگه فقد تب دارع سر نیم ساعت تا چهل دقیقه بعد دادن استامینوفن باید تبش پایین بیاد نیومد ببرش درمانگاه . اگه اسهال استفراق دارع باید کته و کباب تابه ای بدی بخوره یا بیسکویت 

عزیزی ممنونم زنده باشی💙 ارع هی مایعات بدع اگه فقد تب دارع سر نیم ساعت تا چهل دقیقه بعد دادن استامین ...

ممنون عزیزم 

اسهال و استفراغ نداره 

فقط همون مشکلم اینه تبش پایین نیومد الان از ساعت هفت و نیم پروفن دادم و تا ده و نیم تب داشت باز 

ز زدم دکتر گفت ۳۸ درجه نگرانی نداره و لی سه ساعت بعد پروفن شیاف بزار ک ده و نیم شیاف گژاشتم 

ممنون عزیزم اسهال و استفراغ نداره فقط همون مشکلم اینه تبش پایین نیومد الان از ساعت هفت و نیم پروفن د ...

ایشالا زود خوب میشه تب بیشتر از سه روز بشه باید حتما ببری دکتر .بعد دادن استامینوفن و ایبوپروفن دیدی تب پایین نمیاد یک ساعت بعدش میتونی شیاف براش بزاری

ایشالا زود خوب میشه تب بیشتر از سه روز بشه باید حتما ببری دکتر .بعد دادن استامینوفن و ایبوپروفن دیدی ...

تشکر گلم انشالله خودت و عزیزات همیشه سلامت باشید

تب تا ۳۹ هم خطرناکه؟

تب کلن  خطرناکه یک آن میره بالا، من خیلی میترسم ازتب

شاید موز بخاطر طبع گرمش میگن ندین

خب اگر اسهاله اب سیب بده

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍