2777
2789

همسن منه پسر خوبیه و کلا ادم راحتیه خانواده شوهرم و خانواده من کلا همینجوری ان خانوما و اقایون باهم شوخی میکنن حرف میزنن پیج همو دارن و...

شوهرم ۲۵ ۲۶ تا خواهر زاده و برادر زاده داره ۱۴ تاشونم همسن و سال منن حالا دوسال سه سال کوچیک بزرگ‌ خیلی بامن خوبن.

حالا یکیشون هست پیش شوهرمم کار میکنه چن باری با شوهرم کار داشتم گوشیش خاموش بود بهش زنگ زدم یا چن باری اومده خونمون پسر مودبیه پرو و هیز و اینجور چیزا من چیزی ازش ندیدم

امروز شوهرم میگفت دیگ بهش زنگ نزن کاری داشتی باهاش شوخی نکن گفتم یعنی میگی با هیچ کدوم جدیدا یادت افتاده؟؟؟ گفت نه فقط با این گفتم چرا گفت حرفمو قبول کن توضیحم نخواه کلنم بجز سلام خدافزی باهاش حرف نزن

حستون چیه؟؟؟ نظرتون؟

.

شاید حس بدی گرفته یا یه چیزی می‌دونه یا حسادته

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما میشه برام یه صلوات بفرستینو دعا کنید که من برنده یه جایزه ای بشم که خیلی بهش نیازدارم 🥲❤به چشم دیدم که دعاتون میگیره🌱

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

شايد پسره از اون هولاس 

يا ي كارايي ميكنه شوهرت فهميده حساس شده

لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️                  خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟                                                                ~مازندراني💚🌱

لابد یه چیزی دیده 

بهتره حرف شوهرتو گوش بدی

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

خب بیخیال کاری ک شوهرت میگرو انجام بده بیخودی روت حساس شده نزار هر روز سر چیزای الکی دعواتون بشه 

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤