2777
2789

من پریودم نمیتونم نماز بخونم امشب کسی میتونه برام نماز وتر بخونه زنگ زدم حرم پرسیدم میگن میشه .هر کس خواست بخونه بگه تا بگم حاجتمو.منم قول میدم ایندفه ک رفتم حرم امام رضا (ع) براش دعا کنم.انقدر نماز وتر ثواب داره و حاجت میده ک مطمن باشین هزاران برابرش بهتون برمیگرده

من

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی🌱 می‌خواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا می‌توانیـد یاد #امـام‌زمـان‌'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان می‌آید و حالتان عوض می‌شود. شب‌ها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیت‌الله‌قرهی💖🌱 امام زمان (عج) :   به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــی‌کنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام می‌کند ، مــن هستم...💗🌼🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من

وای مرسی عزیزم الهی خدا خیرت بده  تدی قنوت برام دعا کن بگو هر کسی ک داره تلاش میکنه تا زندگیمو خراب کنه خدا حقش رو هر چه زودتر بزاره کف دستش و بگو مخصوصا فاطمه موذنی و بگو خدایا شوهرش رو هم ادب کن تا بفهمه داره باهام چکار میکنه و من رو اذیت نکنه.

این زنی ک گفتم ی زنه مطلقه هستش و از شوهرم ۱۰ یا ۱۵ سالی بزرگتره و میخواد زن شوهرم بشه

وای مرسی عزیزم الهی خدا خیرت بده تدی قنوت برام دعا کن بگو هر کسی ک داره تلاش میکنه تا زندگیمو خراب ...

چشم عزیزم🌹

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی🌱 می‌خواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا می‌توانیـد یاد #امـام‌زمـان‌'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان می‌آید و حالتان عوض می‌شود. شب‌ها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیت‌الله‌قرهی💖🌱 امام زمان (عج) :   به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــی‌کنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام می‌کند ، مــن هستم...💗🌼🍃

برای شوهرم اهنگ عاشقانه می‌فرسته بهش پول میده شوهرم میگه من اینو میخوام چکار پولشو میگیرم حالشو میبرم ولی من پولم نمیخوام زنیکه ی نجس همش با شوهرم دعوا داریم اصلا چرا باید ی زن خراب توی زندگی من باشه سپردمش ب دستای بریده ی حضرت ابوالفضل

مرسی عزیزم هر چی از خدا میخوای بهت بده آن شاءالله ک خدا بهت سلامتی و فراوانی بده ب حق علی

ممنونم

خدا نبخشه آدمای اینطوری رو

ممنونمخدا نبخشه آدمای اینطوری رو

ان شاءلله. چار ساله  گریه میکنم ب قران زنیکه ی جن ده هیچیش نشده خودم هم چن بار نماز وتر خوندم امشب هم دلم باز دستشون گرفت هم پریود بودم هم گفتم شاید کسی دیگه بخونه با زبون بی گناه شما ک گناهی نکردم شاید خدا ی نگاهی بهم کرد

ان شاءلله. چار ساله گریه میکنم ب قران زنیکه ی جن ده هیچیش نشده خودم هم چن بار نماز وتر خوندم امشب ه ...

خدا لعنتش کنه

لطف دارین منم گناه هایی مرتکب شدم انشالله گناهان هممون بخشیده شه

حتما میخونم براتون

خدا لعنتش کنهلطف دارین منم گناه هایی مرتکب شدم انشالله گناهان هممون بخشیده شهحتما میخونم براتون

قربونت برم عزیز دلم خدا ب دلت نگاه کنه فدات شم خدا گناه همه رو ببخشه رفتم حرم ب یادتم قربونت

خدا لعنت کنه کسیو ک یه لحظه یقین زنوشوهر ناراحتی پیش میاره این ک چار ساله آویزونه از زندگی ما جن ده ی میمون عجوزه ی پیر ب خدا سگ بهش نگاه نمیکنه اونوقت چسبیده ب شوهر من