2777
2789

با این تروما های کودکی و نوجوانی که کشیدم

همش مادرمو مقصر میدونم نمیدونم چرا همش میگم وظیفه اون بود ازم مراقبت کنه تو اون سن

هیچوقت ازم نپرسید دخترم کسی اذیتت کرده؟چرا انقد ناراحتی همیشه..اینا مهم نیست خودشم بهم آسیب میرد

الان سعی می‌کنه جبران کنه ولی من دیگه دلم میخاد بمیرم

که تو این سن ۲۱ سالگی مجبور نباشم آرامبخش و قرص خواب بخورم هرشب و هرروز درگیر باشم

برای همین دلم میخواست مادرم یه دختر تو قبر داشته باشه

فقط دلم میخواد یع دختر به این دنیا یادگار بزارم و برم برای همیشه...

تا الان هزاران بار قرص خوردم و نشد

دلم میخواد از بلندی پرت کنم خودمو چیزی حس نکنم و بمیرم

ببین مادر ببین مادر ببین زمستونه

واسم رخت عذا تن کن مادر

امشب حال من عین شب شام غریبانه

چیزی نشده دلم گرفته بدم گرفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چی بگم که بابام منو می‌کوبید به دیوار و اینور اونور میگفت زمین رو لیس بزن وگرنه کتکت میزنم تموم وسایلا و عروسکامو خراب میکرد به جرم شیطنت ولی مادرم هیچ وقت جلوشو نگرفت

من با پدرم این حس دارم 

به اندازه دنیا ازش متنفرم 

روزگارم سیاه کرد، باعث همه مشکلات اعصابم پدرمه 

کاش نبود و نباشه

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
کاش اون موقع خودت می رفتی و صحبت می کردی تا بفهمن.یه سری ها اینقدر مشغول اتفاقات و سختی های روزمره م ...

من بچه بودم نوجوون بودم نمیتونستم حرف بزنم

همیشه تو جلسات مشاوره سکوت میکردم هیچوقت حرف نمیزدم

چرا یه دختر به یادگار بذاری؟ الان که انقدر تو وضعیت نامناسبی چجور میشه برای یه بچه مادری کرد ؟ خودتم مسولیت پذیریت مثل مادرته 

به نظرم اون دختری که در آرزوشی خودتی نه یه دختر دیگه

من با پدرم این حس دارم به اندازه دنیا ازش متنفرم روزگارم سیاه کرد، باعث همه مشکلات اعصابم پدرمه کاش ...

منم انقد پدرم منو میزد که از لب و لوچه ام خون میومد الان چن ساله قرص عصاب میخورم و عصبیمممم 

من بچه بودم نوجوون بودم نمیتونستم حرف بزنمهمیشه تو جلسات مشاوره سکوت میکردم هیچوقت حرف نمیزدم

درون‌گرا بودی پس ،خیلی ها از درون گرایی ضربه خوردن یا خجالت یا هرچی .آره کاش حواسمون باشه به بچه هامون که متوجه ناراحتی هاش بشیم.

من چی بگم که بابام منو می‌کوبید به دیوار و اینور اونور میگفت زمین رو لیس بزن وگرنه کتکت میزنم تموم و ...

بچه شیطون و لجباز خیلی وحشتناکه پسرم ۸سالشه گاهی وقتا دلم میخواد اینقدر کتکش بزنم از حال بره ولی دلم نمیاد 

من چی بگم که بابام منو می‌کوبید به دیوار و اینور اونور میگفت زمین رو لیس بزن وگرنه کتکت میزنم تموم و ...

پدر منم روانی بود،ب خاطر چیزای الکی شدید کتک می‌زد ، س گ اعصاب بود ، وحشی وتعصبی و بشدت خسیس بود، کاش این مدل آدما عقیم بودن . لعنت بهشون. 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...