2777
2789
عنوان

کنکوور

75 بازدید | 11 پست

من تا الان دستو پا شکسته خوندم و مشاور مدرسمون گفت اگه تا اخر شهریور نتونید پایه رو تا یه جایی بخونید دیگه نمیرسید از مهر بخونید چون درسای دوازدهم هم اضافه میشه

بعد الان من واقعا نگرانم که پایه رو چیکار کنم از مهر و واسه ازمونای قلمچی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام یه سری موسسات دوره شروع از آبان دارن حتی 

فقط شاید یه سری فصلا رو جبرانی بذارن مثلا سرعتی‌تر رد بشن 

بستگی به مدل خوندن خودت داره یا مثلا شاید لازم شه یکی دوفصل که پایه بقیه چیزا نیستن رو حذف کنی 

ولی وقتی شروع کردی بسم‌الله بگو محکم دیگه پس نکشی یه ذره شل بگیری ول رفته

سلام یه سری موسسات دوره شروع از آبان دارن حتی فقط شاید یه سری فصلا رو جبرانی بذارن مثلا سرعتی‌تر رد ...

امیدوارم بتونم رتبه زیر ۴۰۰۰ بیارم واقعا🥲و تلاشام کافی باشه

از یه جایی به بعد به آزمونم می‌رسی از معلما و استادای خوب بپرس چجوری پایه رو با دوازدهم پیش ببری هرچند الان مهرم نشده هنوز کانال استاد امید مصلایی رو ببین اگر اشتباه نکنم برنامه داده واسه کسایی که الان می‌خوان شروع کنن نبودم خودت از خوبا بپرس 

ببین یه چیزی راستی خواهر من پارسال فیزیک کلاس گرفته بود از کلاسینو یک روز هفته پایه می‌گفت معلمشون یک روز دوازدهم .اینجوری نبود پایه رو تموم کنه بعد بره سراغ ۱۲

شروع از آبانم گرفت .شروع از تابستونا اخر بهمن تموم کردن اینا اسفندم کلاس داشتن که فصل حرکت شناسی بود انقدر تند تند شد خواهرم اون فصلو یاد نگرفت از اسفند اخه جمع بندیام شروع میشه کم کم