خیلییییی گازمون میگیره یعنی جرات نمیکنیم رو زمین بشینیم
یا حتی وقتی راه میریم مبپره ازمون اویزون میشه
ب بدترین شکل ممکن گاز میگیره
یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
دیگه مدل محبتش با گازه به مرور تو بازی باهاتون یاد گرفته گمون نکنم خوب شه ما خیلی گربه داشتیم الان یکی فقط . ولی یکیشون گازی بود و لگدی مظلومم بود ولی مدلش بود
منم گربه دارم عزیزم گربه شما به خاطر سنش شیطونه و دوست داره که بازی کنه اگه یه همبازی داشته باشه دیگه شمارو اذیت نمیکنه و اینکه نژادش چیه و دختره یا پسر؟
منم گربه دارم عزیزم گربه شما به خاطر سنش شیطونه و دوست داره که بازی کنه اگه یه همبازی داشته باشه دی ...
هیمالین کت
پسره