بچه دوم از همه بدبخت تره البته تو خونه ما اینجوریه . مثلا خاهرم پدر مادرم بشدت بهش احترام میزارن و ازش میترسن هزار مدل خرج میکنه کسی بهش حرفی نمیزنه . حالا من اگه ی چیزی بخام روز نیس ک منت سرم نذارن حتی میگن تو برای چی اینو میخای . میگن برو لباس های خاهرتو بپوش فقیر هم نیستن ولی برا من اینجورن من بینیم مشکل داره ک دکتر گفته انحرافش شدیده عمل بینی هم گرونه حالا بابام هر روز تا منو میبینه هی داره میگه آره میخای بینیتو عمل کنی و منت میزاره خواهرم چشاشو عمل کرد ۴۶ م حرفی نبود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتی میبینم مامانم خاهرم چطور برا خودشون خرج میکنن منم میخام یکی برام اونطوزی خرج کنه بخدا اگه من بودم عمل میکردم تا چن ماه جرعت نداشتم بگم فلان چیزو میخام
اآره اون وقت خاهرم میناله ک شما ها بهم احترام نمیزارین
خواهر منم هر چی خرجش می گردند باز هم معترض بود. براش ماشین صفر خریده بودند اونوقت به پول توجیبی ماهانه من که شهر غریب دانشجو بودم حسادت می کرد. کاش یه کم خودشیفتگیش رو مهار کرده بودند. الان بعد از پدر و مادرم غیر قابل تحمل شده
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...