2777
2789

بچه دوم از همه بدبخت تره البته تو خونه ما اینجوریه . مثلا خاهرم پدر مادرم بشدت بهش احترام میزارن و ازش میترسن هزار مدل خرج میکنه کسی بهش حرفی نمیزنه . حالا من اگه ی چیزی بخام روز نیس ک منت سرم نذارن حتی میگن تو برای چی اینو میخای . میگن برو لباس های خاهرتو بپوش فقیر هم نیستن ولی برا من اینجورن من بینیم مشکل داره ک دکتر گفته انحرافش شدیده عمل بینی هم گرونه حالا بابام هر روز تا منو میبینه هی داره میگه آره میخای بینیتو عمل کنی و منت میزاره خواهرم چشاشو عمل کرد ۴۶ م حرفی نبود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجیب بود همه به بچه اول بیشتر میرسن

وقتی میبینم مامانم خاهرم چطور برا خودشون خرج میکنن منم میخام یکی برام اونطوزی خرج کنه بخدا اگه من بودم عمل میکردم تا چن ماه جرعت نداشتم بگم فلان چیزو میخام

منم بچه اخرمهمش به خواهر بزرگام پدر مادرم احترام میذارن و‌حساب میبرناصلا بچه اخری هارو قبول ندارماز ...

منم

امروز بابام اومده تو اتاق میگه میدونی که بینیت خیلی خرج بر میداره و من دارم خرجت میکنم . چرا نرفته ب خاهرم بگه چشات خرج برمیداره

منمامروز بابام اومده تو اتاق میگه میدونی که بینیت خیلی خرج بر میداره و من دارم خرجت میکنم . چرا نرفت ...

بگو همینه دیگه 

برای دختر بزرگیتون میدید زشته فرق بذارید 

کم‌دیگه‌میخوام جواب کسی که اذیتم‌میکنه رو بدم 

اآره اون وقت خاهرم می‌ناله ک شما ها بهم احترام نمیزارین

خواهر منم هر چی خرجش می گردند باز هم معترض بود. براش ماشین صفر خریده بودند اونوقت به پول توجیبی ماهانه من که شهر غریب دانشجو بودم حسادت می کرد. کاش یه کم خودشیفتگیش رو مهار کرده بودند. الان بعد از پدر و مادرم غیر قابل تحمل شده