2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عع شمااولین بار که شناختمتون اسمت تا یه روز هی میومد تو ذهنم😂😂منم شاید منطق و عربی خیلی سختن

میشناسی منو؟ قربونت برم💕🌚

عربی و روی ترجمه ها حساب باز کن حتما . آسونه واقعا . من قواعد و امیدی ندارم براش ولی ترجمه و تحلیل صرفی و تعریب اینا خیلی آسون تره

عاشق مولانا ...  آقایون درخواست دوستی ندید . 

میشناسی منو؟ قربونت برم💕🌚عربی و روی ترجمه ها حساب باز کن حتما . آسونه واقعا . من قواعد و امیدی ندا ...

فقط با اسمتون میشناسمتون برام جالب بود  حتی یه بارم خواستم بهت بگم با اسمت یاد فیلم فسیل افتادم وقتی قمیشی فک کنم میره خاستگاری اون دختر پیش پدرش اهنگ اخ که دیکه فرنگیس رو میخونه و باباش با شلنگ اب بیرونش میکنه خیلی باحاله😂🙃

قواعد خیلی خیلی سخته

چجوری برنامه ریزی کردی بخونی؟ 

فقط با اسمتون میشناسمتون برام جالب بود حتی یه بارم خواستم بهت بگم با اسمت یاد فیلم فسیل افتادم وقتی ...

آره آهنگش قشنگه 🌚

من برنامه ای ندارم فعلا😂 از مهر شروع میکنم با آزمون قلمچی میرم جلو

عاشق مولانا ...  آقایون درخواست دوستی ندید . 

میشناسی منو؟ قربونت برم💕🌚عربی و روی ترجمه ها حساب باز کن حتما . آسونه واقعا . من قواعد و امیدی ندا ...

من40درصد زدم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

قواعد هم زدی یا فقط ترجمه؟

ترجمه این درصد نمیده قواعد هم زدم سخت نمیدن

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس