lalalandd مدیر استارتر عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 1127 عنوان کنکور تجربی 75 بازدید | 8 پست دوستان من دیپلم ۱۴۰۱جزوه ها و دفتر های درسیمو ندارم متاسفانه کسی هست داشته باشه و نیازش نداشته باشه قرض بده بهم؟؟یا چه کتاب کاری بگیرم که هم جزوه داشته باشه هم جواب مسائل کتاب؟؟زمانم محدوده نمیتونم بشینم از اول بنویسم 😕🥲 دیروز | 21:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دردانه_گل_بهشتی عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 1797 برای فرهنگیان ؟ سنتون میخوره؟ تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼
عقابه_سینگل عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 5395 واسه نهاییم باید کل کتابو بخونم واسه نهایی یه کتابی هست کل ازمون های امتحان نهایی همه درسارو جمع کرده ..چون سوال هاتکرار میشن اونارو بخونی بهتره...من همونا رو خوندم قبول شدم
lalalandd مدیر استارتر عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 1127 واسه نهایی یه کتابی هست کل ازمون های امتحان نهایی همه درسارو جمع کرده ..چون سوال هاتکرار میشن اونارو ... خب بالخره من سه سال دور بودم ازدرس باید کتابو بخونم تا بتونم برم سراغ کتاب کار نمیدونم چیکار کنم واقعا قطعا بیاد فیلم آموزشی ببینم حس میکنم هیچی یادم نیس😑
lalalandd مدیر استارتر عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 1127 واسه نهایی یه کتابی هست کل ازمون های امتحان نهایی همه درسارو جمع کرده ..چون سوال هاتکرار میشن اونارو ... کتابه چی بود؟؟
دردانه_گل_بهشتی عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 1797 تجربیم 🥲 منم تجربیم کنکور 99 اولین کنکورم بود بعدش متاسفانه رفتم به رشته ای که ازش خوشم نمیاد عمرمو تلف کردم میگن فرهنگیان شرط سنیش شده 30 سال فک کردم دوباره میخای کنکور بدی فرهنگیان قبول شی تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼
lalalandd مدیر استارتر عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 1127 منم تجربیم کنکور 99 اولین کنکورم بود بعدش متاسفانه رفتم به رشته ای که ازش خوشم نمیاد عمرمو تلف کردم ... من ۲۱سالمه